SVENSKE HUSE OG EN TERNET KJOLE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Dress: NLY Trend Shoes: Birkenstock

Indlægget er sponsoreret af Nelly

Hejsan fra den svenske skærgård, hvor jeg har befundet mig de sidste 3 dage. Sammen med hele familien, er jeg flyttet ind i en svensker-rød hytte, hvor der er trængt med pladsen, kun det yderst nødvendige køkkenudstyr og godt med myg. Men hvad betyder det, når man er sammen med sine yndlingsmennesker, når der ikke bliver sparet på hvidvinen og når man kan starte dagen med en morgendukkert i det klare vand? Vejret har vi også med os – so far. Der er ikke hedebølge, men varmt nok til at bade og spise alle måltider under åben himmel.

Vi kæmper lidt med børnesygdomme og skoldkopper, men hvis alt går vel, smutter vi ind og besøger Stockholm i dag. Der har jeg været en del gange, i løbet af de sidste par år, men det har altid været med et bestemt formål og kun for en enkelt dag eller to. Jeg glæder mig faktisk til at se byen, sådan “rigtigt” igen.

Billederne her er forresten fra i går, hvor jeg var hoppet i et par af mine sommerfavoritter – nemlig den fine ternede kjole fra NLY trend og mine elskede Birkenstock, som har en fast plads i min kuffert hele sommeren.

Kan I have en skøn dag alle sammen. Hvad enten I er hjemme i hverdagen eller også nyder de sidste feriedage <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments