GLIMT FRA HVERDAGEN

Eller hverdag er måske en lille overdrivelse, for jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft noget der minder om en rigtig hverdag. Feriestemningen har snart huseret i noget der føles som måneder, eller er det bare mig?

Jeg har på fornemmelsen, at folk snart begynder at komme hjem fra deres rejser og vågne op fra deres feriesøvn og hvis jeg skal være helt ærlig, så glæder jeg mig faktisk. Jeg elsker hverdagen og trives godt i rutiner. Jeg skal helst holdes i gang og mærke et flow.

I næste uge er det dog min tur til at holde ferie og den skal tilbringes i Stockholms skærgård, sammen med hele min familie. Vi har lejet et par røde træhytter og købt en masse myggespray 😉 Jeg skal selvfølgelig nok fortælle mere, når vi nærmer os, men nu skal det handle lidt om de seneste par dage og uger, for selvom alt har stået lidt stille, så har jeg dog oplevet en lille smule 😉
hverdag3Jeg har været forbi The Powder Room hele to gange i løbet af den sidste uge og det betyder, at mine vipper aldrig har været mere fyldige. 

Jeg har været til møde med den nye mad-app WOLT ang. et lille samarbejde vi skal lave og det foregik over et par toasts på Fætter Fætter.

fullsizerenderEfter en weekend i Sydhavnen er min lyst til at bo i en husbåd ikke blevet mindre. 

hverdag1Lidt mere sjov og spas med WOLT, der i sidste uge bød på sejltur med Go’boat, take away og kold rosè

img_5345Sjældent har jeg fået så mange henvendelser henne på Insta, som da jeg delte et billede af den her skøre t-shirt. Den er købt lige her

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEt syn jeg sjældent vil glemme. En af dagene, hvor min mor og jeg kørte rundt på de fynske landeveje, kom vi pludselig forbi denne helt fantastiske mark. Vi sprang selvfølgelig ud af bilen for at fotografere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEt lille glimt fra min badeværelseshylde, som lige nu er fyldt med de skønneste produkter. Dem kommer der et lille indlæg om snart. 

hverdag4Reklame: Uber har lavet den skønneste regnjakke i samarbejde med Rains og det har de gjort for at gøre en regnvejrsdag lidt nemmere, nu hvor man ikke kan ringe efter dem længere. En virkelig sjov idè og ja, det hjælper da lidt, men jeg savner stadig Uber. 

Reklame: Èn ting man altid finder i min taske, er Läkerol og tyggegummi. Derfor havde jeg svært ved at få armene ned, da jeg modtog en pakke, som var prop-fyldt med de små lakridser. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg bliver aldrig træt af de her syn. Daisy Daisy <3 

Husk at I altid kan følge med i hverdagen henne på Instagram og Instastory

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments