DET BEDSTE OG MEST AUTENTISKE FERIETIP

DET BEDSTE OG MEST AUTENTISKE FERIETIP 1

Hej venner!

I dag skal det handle lidt om rejser igen. Nærmere bestemt Cypern. De fleste af jer kan husker nok, at jeg tilbragte en uge på den skønne ø, sammen med Lau i begyndelsen af Maj. Selvom det er over en måned siden og selvom jeg nærmest har rejst rundt i det halve af USA siden da, så står rejsen stadig fuldstændig klart i mine erindringer og jeg tænker stadig tilbage på den, flere gange dagligt. Det var virkelig en helst fantastisk tur og vi havde det SÅ sjovt og blev behandlet vanvittigt godt.

Vi rejste derned med Eliza Was Here og det var første gang, at jeg rejste med dem – men bestemt ikke sidste gang. Thats for sure. Deres koncept er helt genialt og passer helt perfekt på den måde, jeg godt kan lide at rejse på. Noget jeg også talte ret meget om, da jeg også lavede en lille guide til Cypern, efter turen. Men kort fortalt, så er Eliza dem der går til venstre, når alle andre går til højre. Sådan beskriver de i hvert fald sig selv.

Det betyder, at når man køber en rejse hos dem, så vil man aldrig komme til at ende i en turistfælde og man vil for det meste bo blandt de lokale og få en autentisk oplevelse af det sted man besøger. Rejserne er stadig pakkerejser, som inkluderer fly, bil og hotel. Så alt det gode fra de klassiske charterrejser, hvor det knapt så gode er skåret fra. Det er sgu da smart.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

fullsizerender

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi boede i Eveleos Country house, som uden tvivl er et af de fineste steder, jeg nogensinde har boet. Det lå i en lille bitte mini-landsby blandt olivenmarker og natur. Byen havde èn købmand og èn restaurant. Vores værelser havde køkken og alt hvad man skulle bruge, så de fleste dage lavede vi egentlig mad derhjemme. Enkelte aftener var der også arrangeret middage i vores country house, på den der helt autentiske måde, hvor bordene var dækket med fine ternede duge og maden var lavet af lokale råvarer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min mor ved det ikke endnu, men jeg har faktisk tænkt mig at spørge hende, om vi ikke skulle bestille en sensommerrejser til en af de andre destinationer. Måske engang i August eller September, når min rejselyst er kommet tilbage. Jeg håber at hun er frisk. Lige nu kigger jeg på følgende steder:

eliza-kopi

1. Finikia Memories, Santorini

2. Quinta do Arco, Madeira

3. I Grandi di Toscana, Toscana

4. Antik Zeytin Apartments, Tyrkiet

Mest af alt vil jeg nok rigtig gerne til Madeira. Jeg har simpelthen hørt så mange gode ting om den ø og når man ser billeder derfra, så ser det simpelthen så smukt, frodigt og idylisk ud. Min mor har heller aldrig været der, så det kan være at det gør det lidt nemmere at overtale hende.

Til sidst bliver jeg også nødt til lige at dele den Vlog jeg lavede fra rejsen. Jeg synes at den giver en ret god fornemmelse af stemningen og hvad det hele går ud på <3

YouTube video

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments