TORSDAGSTIP: NYE TASKER OG ET HYGGELIGT EVENT

eastpak

Indlægget er sponsoreret af Eastpak

Hvis der er en, som har været min tro følgesvend og nærmest bedste ven, i løbet af de sidste par måneder, så er det min store og ret geniale Eastpak kuffert. Den har ikke svigtet min en eneste gang og har indeholdt hele mit liv i virkelig lang tid. Med andre ord, så har vi et helt særligt forhold 😉

Præcis derfor, har jeg også takket ja til at deltage i et event, som Eastpak afholder senere i dag og ved I hvad? I kan også komme med – det er nemlig åbent for alle og hvad er bedre, end at slutte torsdag eftermiddag af med kolde øl, mad og tasker? I kan læse meget mere om tid og sted herunder.

Anledningen skyldes, at Eastpak i dag lancerer LAB-kollektionen, som er en kollektion, bestående af klassiske Eastpak-styles, som har fået et lille redesign. Den er inddelt i 6 forskellige temaer og alle med det tilfælles, at de er fremstillet af innovative materialer. Hele kollektionen bliver forhandlet i Apocs store i Studiestræde, hvor eventet også finder sted.

Så kom lige forbi senere, drik en øl med mig og kig på de nye tasker <3

unnamed

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments