LIDT OM VERDENS PÆNESTE LAMPE

OLYMPUS DIGITAL CAMERALamp: Normann Notebooks: Kartotek Copenhagen

Hej venner! Vi bliver simpelthen nødt til lige at snakke lidt om min nye lampe, for er den ikke bare smuk? Som i sådan helt vanvittig smuk? Jeg har haft et godt øje til den rigtig rigtig længe og nu er den endelig min. Den er en af de ting som jeg har købt, i forbindelse med opgraderingen af mit hjemmekontor. Det er bare lidt sjovere at arbejde, når man kan gøre det, omgivet af pæne ting 😉

Jeg satser på at arbejde videre på kontor-projektet i løbet af næste uge og jeg skal naturligvis nok dele resultatet med jer.

Den er købt henne hos Moodings, hvor den også findes i andre farver, hvis man ikke har det ligeså vildt over lyserødt som jeg har det. De fine små notesbøger er også derfra og dem kunne jeg simpelthen ikke lade være at smide i kurven, når jeg nu alligevel var igang.

Nu vil jeg pakke det sidste til morgendagens Tradono Market og når jeg er færdig med det, så hopper jeg på cyklen og kører til Vanløse, hvor den står på middag og kvalitetstid med mine små nevøer.

Kan I have en skøn aften <3

Indlægget udgivet i samarbejde med Moodings og indeholder affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments