OM VEGETARISK SLIK OG EN LILLE GRIS

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIndlægget er sponsoreret af Katjes

Lad mig lige starte med at slå fast, at ovenstående billede på mange måder minder mig om, at jeg altså har et af de sjoveste jobs i verden. Da det blev skudt, fik jeg mange undrende blikke og der var endda også en lille dreng, som kom hen til os, fordi han gerne ville snakke lidt med grisen. Hvem står også og tager billeder af en grisse-bamse i sin cykelkurv??

Det gør jeg åbentbart og det gør jeg fordi, jeg har takket ja til at hjælpe Katjes lidt med at sprede budskabet om deres vegetarisk slik. Da jeg læste om kampagnen var jeg ikke et sekund i tvivl om, at budskabet passede fint ind i mit univers. Både fordi jeg spiser forholdsvis vegetarisk, går op i hvad jeg putter i munden og ikke mindst fordi grisen jo er lyserød 😉

Og hvorfor er det så, at jeg pludselig kører rundt med en gris i min cykelkurv? Det gør jeg ganske enkelt for at vise, at gris er lige så naturligvis hos frisøren, i fitnesscentret, i bussen eller i f. eks cykelkurven, som det er i slik 😉 Med andre ord; “hellere en gris i cykelkurven end en gris i posen”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En af de ting, som jeg har lært af kampagnen er, at man faktisk også spiser gris, når man spiser slik. Sagen er nemlig den, at meget af det helt almindelige slik vi spiser, indeholder gelatine som bl.a er med til at give slikket den konsistens, det har. Gelatine er et bindemiddel, som bl.a er lavet af knogler og hud fra grise. Det lyder ikke specielt lækkert, gør det vel?

Som sagt har jeg fået den fornemme opgave, at hjælpe Katjes lidt med, at gøre opmærksom på, at der rent faktisk findes et alternativ, hvis man gerne vil spise slik, uden gelatine. Deres produkter er nemlig 100% vegetariske og er desuden uden tilsatte farve og smagsstoffer. Kun de naturlige af slagsen.

Hvis jeg fortæller jer, at Katjes også er blandt mit personlige favorirt-slik så lyder det nok lidt “købt” nu hvor det her også er et sponsoreret indlæg, men faktisk er det næsten altid deres produkter jeg vælger fra hylderne. Det var det også før jeg lærte om alt det der med gelatine. Man behøver kun at nævne de “salte fisk” før mine tænder løber i vand og hvis I spørger mig, så er det altså lidt af en evergreen, når det kommer til søde sager.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KONKURRENCE

Til sidst har jeg sørme også fået lov til at udlodde en lille konkurrence. En af jer kan nemlig vinde en kurv fyldt med slik fra Katjes og en dertilhørende grisse-bamse. Mon ikke de fleste har en nevø, niece, datter eller søn, som kunne blive rigtig glad for sådan en? Det har jeg i hvert fald.

For at deltage, skal I uploade i billede på instagram hvor I skal placerer en gris – digitalt (fx en grise-emoji) eller fysisk – og bruger hashtagget #veggiejesjesjes

Good luck <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments