PINKS WALLS AND PRETTY DRESSES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Reklamelinks: Dress: Pieces Bag: Balenciaga Shoes: Gardenia Sunnies: Ray-ban

Åh manner! Bedst som jeg toede, at New Orleans var byen med fleste fine og pastelfarvede baggrunde, møder jeg Charleston i South Carolina. Her snakker vi virkelig om en lille mini-storby, med det ene fine dukkehus efter det andet.

Jeg tør slet ikke tænke på, hvor man billeder jeg snart har fået skudt på den her tur og jeg skal i hvert fald ud i lidt af et sorteringsarbejde, når jeg kommer hjem. Det kunne selvfølgelig også være  noget jeg skulle kigge på, på den 12-timers rejse, jeg snart har foran mig.

Billederne her er skudt i går, hvor vi tilbragte det meste af dagen på at tjekke den fine by ud og nyde en ægte amerikans BBQ til frokost. Det er åbentbart en af de ting, som man absolut ikke må forlade syden uden at have prøvet 🙂

I skrivende stund befinder vi os i Washington D.C, som er rejsens sidste stop og i morgen sætter jeg kursen mod København. Jeg glæder mig – men det har vi allerede snakket lidt om og selvom jeg måske også glæder mig lidt mere end jeg giver udtryk for, så forsøger jeg virkelig at suge det aller sidste til mig. Når jeg ser tilbage på de sidste par uger se, har de virkelig været helt fantastiske og jeg er så glad for og taknemmelig over at have fået den her oplevelse og set den side af USA. Jeg har så meget mere at fortælle, men det tager vi på at et andet tidspunkt.

Kan I have en rigtig god aften <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments