LA DOWNTOWN – TEXAS NEXT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklamelinks: Dress: Pieces Bag: Balenciaga

Hej alle zusammen og rigtig glædelig onsdag. Her får I lige et outfit/postkort fra Down town L.A. Det bliver en hurtig hilsen i denne omgang, for om lidt under en time, kører vi mid LAX, hvor vi hopper på en flyver til Austin i Texas.

Da jeg stod i badet her til morgen, slog det mig, at det faktisk er rigtig længe siden, at jeg sidst har rejst til et sted, som jeg aldrig har besøgt før. Selvom jeg har rejst vanvittigt meget det seneste år, så har det kun været til destinationer, som jeg kendte. Sydstaterne tæller naturligvis som USA, men noget siger mig, at det er et helt helt andet USA, jeg får at se dernede. Jeg glæder mig helt vanvittigt meget og krydser bare fingre for ikke at støde ind i en tornado eller en korrupt politibetjent 😉

Billederne her er fra i går, hvor vi tilbragte hele dagen i L.A downtown. Jeg har faktisk ikke været i specielt mange andre områder af byen i den her omgang. Men det går nok også – jeg satser ikke på at der går 100 år inden jeg kommer tilbage.

Forresten har jeg naturligvis allerede filmet en masse herovre, så jeg satser naturligvis på at der kommer Vlog op i løbet af de næste par dage.

Kan I have en skøn aften derude <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments