GLIMT FRA HVERDAGEN

Hverdagen er måske ikke det helt rigtige ord at bruge, for jeg kan næsten ikke huske hvornår jeg sidst har haft en rigtig hverdag. Det har været et crazy forår, fyldt med oplevelser, som jeg sjældent glemmer. Om et par uger er jeg tilbage i København og selvom jeg forsøger at fokusere på nuet og virkelig nyde de oplevelser, som jeg får herovre, så er der bestemt også en del af mig, der glæder sig til at komme tilbage i en lidt mere rutine og dagligdagspræget hverdag.

Her kommer der lige et par glimt fra den seneste tid, som har budt på så mange forskellige ting og sager, at jeg nærmest havde glemt halvdelen af dem, da jeg sad og kiggede mine billeder igennem 🙂
Processed with VSCO with t1 presetMellem mine rejser, var jeg naturligvis et smut forbi The Powder Room, hvor jeg både fik en opfyldning af mine vipper og og en omgang shellac på mine tæer. Der mangler aldrig noget som helst, når man kommer på besøg dernede og sidst fik jeg endda også et lille glas bobler. Den slags siger jeg aldrig nej til 😉

img_2385Mine venner fra Gardenia inviterede på frokost på en af mine absolutte yndlingsrestauranter. God mad og pæne sko – hvad mere kan man ønske sig på en helt almindelig torsdag? 😉

img_3126Jeg har tilbragt en hel uge på skønne Cypern med den mindst ligeså skønne Lau. Vi havde det virkelig sjovt og her er vi bl.a igang med et lave videoer. Noget som hun bl.a lærte mig at blive bedre til.

Processed with VSCO with t1 presetJeg er blevet genforenet med L.A. Verdens skøreste og smukkeste by.

img_3138Jeg har spottet min drømmecykel på Nørrebro. Jeg overvejer næsten om jeg skal spray-male min egen i samme farve.

img_3519Og nu hvor vi er ved lyserød, hvad siger I så til den her væg? L.A er afgjort den by i verden, med flest pæne vægge. Det her er endda ikke den populære “pink wall” som jeg bl.a besøgte sidst jeg var her. Kjolen er iøvrigt fra Pieces.

img_3207Jeg har spist mig meget mæt i lækker lækker mad på Lo Jo’s Social med Emilie og Kat. Stedet og hele deres indretning, minder mig i øvrigt virkelig meget om nogle af de fantastiske restauranter der er på Bali.

img_3482Jeg har dyrket yoga i det nye jo:ga center på Østerbro. I det hele tager er jeg vild med deres koncept, som har mere fokus på selve træningen i yoga. Mere udstrækning og mindre namaste. Hvis det giver mening?

img_3492Jeg har spist fantastisk mad i L.A!! Her er hummus og shawarma-blomkål på MH ZE i silverlake. Deres hummus var god, men den der blomkål kommer jeg til at drømme om i lang tid.

img_3502Hvis bare København havde lige så mange pæne og pastelfarvede baggrunde som L.A.

Husk at I altid kan følge med i hverdagen henne på instagram og instastory <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments