LOS ANGELES

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Dress: & Other Stories Sunnies: & Other Stories Shoes: ASOS

Hola chicas og rigtig glædelig søndag <3 Her får I lige den første hilsen fra Amerika, hvor er alt er godt, rart, varm og alt for dyrt 😉 Jeg ankom fredag aften og har været ramt af et forholdsvis stort jetlag. Ikke af den slags, hvor jeg ikke har kunne sove, men hvor jeg har været mere end bare lidt træt.

Træt på den der måde, hvor man føler, at man lever i en bobbel og hvor man ikke kan skrive en SMS uden at lave minimum tre tastefejl. Beklager allerede på forhånd for det her indlæg 😉 Billederne her er er fra i går, hvor vi primært brugte tiden på at hænge ud, spise og drikke kolde øl og drinks. Her er varmt, som i virkelig varmt og de siger, at her nærmest er lidt af en hedebølge. Det havde i hvert fald nok været mere fornuftigt at hoppe i en kjole uden ærmer, men jeg kunne slet ikke vente med at få min nye kjole på. Blomstrede sommerkjoler er virkelig noget af det bedste jeg ved.

Dagen i dag kommer vist til at ligne lørdagen forholdsvis meget. Det gode ved at besøge en by, som man har besøgt mange gange er, at man ikke skal stresse rundt for at de alle de der “must see-steder” og bare bruge tiden på at hænge ud. I morgen er mine venner på arbejde og det bliver jeg også nødt til at være. Jeg skal i hvert fald bruge rigtig mange timer foran computeren, så jeg kan blive klar til at tage på roadtrip på onsdag, uden at være alt for stresset.

Kan I have en skøn aften <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments