HVAD SKAL JEG EGENTLIG I USA?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Kasket fra Gina Tricot / Solbriller fra & Other Stories / Pasholder fra & Other Stories / Hårolie og hårkur fra Moroccanoil

Som jeg sagde i dagens tidligere indlæg, så er det sørme blevet tid til endnu en rejse og det er faktisk en af de helt store og en af dem, som jeg har glædet mig rigtig rigtig meget til. Turen går til USA og denne gang til dele af USA, som jeg aldrig har besøgt før, men som jeg altid har drømt om at tage til. Jeg skal nemlig på roadtrip i sydstaterne.

Flyet jeg sidder i nu, tager mig til L.A hvor jeg skal tilbringe de første 5 dage. Da jeg rejste rundt i Californien alene for et par somre siden, mødte jeg nogle fantastiske mennesker, som jeg har holdt kontakten med lige siden. De bor i L.A så for lige at komme på plads og fjerne det værste jetlag, tager jeg lige et par dage der. Og så er L.A bare altid en god idè.

Derefter flyver vi til Austin i Texas hvor vores roadtrips starter og vores ruter tager os følgende steder:

  • Louisiana og New Orleans
  • Missisppi
  • Alabama og Birmingham
  • Tennessee og Nashville
  • Atlanta og Georgia
  • South Carolina og Charleston

Efter Charleston flyver vi til Washington DC hvor vi tilbringer 3 dage, inden jeg sætter kursen tilbage til København og de andre til L.A.

Det bliver helt skørt og vanvittigt at opleve den del af landet, for noget siger mig, at det er meget meget anderledes, end det USA, jeg ellers har set, som primært er de store byer. Hvis nogen af jer tidligere har besøgt nogle af stederne og har nogle gode tips og tricks til ting vi skal se, prøve og smage, så må I endelig lige smide en kommentar <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments