POSTKORT FRA CYPERN #2

fullsizerenderAll good things come to and end. I skrivende stund er vi på vej mod lufthavnen og skulle meget gerne lande i København sidst på aftenen. Derefter er det direkte hjem og pakke til søndagens Tradono market. Nu skal I huske at kigge forbi, ik?

Det har været en fantastisk uge her på Cypern og som jeg har sagt tidligere, så er jeg simpelthen så glad for, at jeg besluttede mig for at tage med herned. Folkene fra Eliza Was Here har behandlet os SÅ godt og jeg er blevet endnu mere forelsket i konceptet. Det der med at bo i, med og omkring de lokale, giver altså bare rejsen en anden vinkel og gør den en anelse mere interessant og autentisk.

Næste gang jeg skal lige væk fra hverdagen og helt ned i gear, så vil jeg helt sikkert tage til Eveleos Country house. Her er en ro, som jeg sjældent har oplevet og så er der fyldt med farverige blomster, oliventræer og en ret vild udsigt ud over bjergene.

Jeg skal nok fortælle meget mere om alt det her i et andet indlæg. Indtil da får I lige et par billeder fra de sidste par dage <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKjole fra Minimum og solbriller fra & Other Stories

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERABBQ-aften ved poolen, sammen med de andre bloggere og folkene bag Eliza Was Here

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

poolElsker mit Gopro-kamera højere og højere dag for dag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe der solbriller <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments