NOGET OM VERDENS MEST BEHAGELIGE SANDALER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIndlægget er sponsoreret af Birkenstock

For et par måneder siden blev jeg spurgt, om jeg ville lave et samarbejde med Birkenstock her over sommeren og lad mig bare sige, at jeg var sådan ca. 2 sekunder om at takke ja. Lige siden de også indtog modebilledet for et par år siden, har jeg mere eller mindre slidt et par op hver eneste sommer. Sidste sommer tror jeg faktisk, at jeg nåede op på hele to par.

Selvom mode og outfits er en forholdsvis stor del af min beskæftigelse, så er jeg også hende, som går all in på comfort. I ser mig f. eks sjældent i meget høje hæle eller i meget stramt tøj. Ganske enkelt, fordi jeg ikke føler mig tilpas i den slags. Men når man så engang imellem støder på de her ting, som både er pæne OG behagelige at have på, så kan det jo næsten ikke blive bedre.

I forbindelse med mit samarbejde med Birkenstock, har jeg fået lov til at vælge nogle forskellige styles og de nåede heldigvis lige at ankomme, inden jeg rejste mod sydens sol. I får snart de andre at se, men i dag skal det handle om de her flotte blå af slagsen.

Hvis I spørger mig, så er det faktisk kun fantasien som sætter grænser, når det kommer til styling af sandalen. Måske er det ikke lige dem, som jeg tager på når jeg skal i byen, men ellers holder jeg mig ikke tilbage og de er altså både fine til sommerkjoler, jeans, shorts osv.

birken

Fra øverst til venstre: Slangeprint // Blå ruskind // Rosa ruskind // Leopard // Guld // Hjerteprint // Lyserød med nitter // Pink // Slange med glimmer

Inden jeg snakker mere om, hvordan jeg har valgt at style mit ene par, så skal vi også kigge lidt på, nogle af mine favoritter henne fra webshoppen. Egentlig var jeg fast besluttet på, at jeg ville gå efter de sikre og helt simple modeller, men da jeg opdagede hvor mange fine og lidt anderledes designs der også er, så var valget faktisk ikke helt nemt længere.

Da jeg sad og strikkede den her collage sammen, så fortrød jeg f. eks en lille smule, at jeg ikke havde valgt modellen med hjerter eller de lyserøde med nitter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASom sagt endte jeg bl.a med et par i lys blå ruskind og her ser i dem sammen med strandsand på fødderne og fin shellac fra The Powder Room.

OLYMPUS DIGITAL CAMERABillederne her er fra den anden dag, og er skudt på vej hjem fra en lang dag på stranden. Mine shorts er fra Munthe og matcher jo sandalerne ganske fint. Blusen er fra fra Moves by Minimum og er den af dem, som jeg kommer til at bo i her over sommeren.

I dag er vores sidste dag hernede og jeg er faktisk slet ikke klar til at tage hjem. Både fordi vi har det alt for godt og hyggeligt og fordi den uge, der venter mig, bliver en af de travleste nogensinde. Jeg kommer til at have præcis 6 dage, inden jeg rejser om på den anden side af jorden igen. Men jeg skal nok klare det og klager bestemt ikke.

Kan I have en skøn aften derude <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments