EN STRIBET BUKSEDRAGT OG ROLIGE DAGE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Jumpsuit: ASOS (HERE) Shoes: ASOS (HERE) Straw bag: ASOS (HERE)

Indlægget er sponsoreret af ASOS

I kan tro at jeg har glædet mig til, at jeg langt om længe kunne hoppe i den her buksedragt, som jeg bestilte hos ASOS for et par uger siden. Man kan ikke helt komme udenom, at det er en af dem, som kræver forholdsvis høje temperaturer. Det var der heldigvis i går hernede på Cypern og som en lille bonus, så matchede den også helt farverne, i den lille landsby vi besøgte om formiddagen. Den kommer helt sikkert også med til USA i næste uge.

Det samme gør den her og den her, som jeg vist nok lige er kommet til at klikke hjem. Mest af alt fordi den grønne denimjakke, som jeg har sukket efter i flere måneder, endelig var back in stock. Dog kun for en kort bemærkning og i en størrelse 12.

Tiden går langsom hernede og jeg er stadig vild med det. Både tempoet, varmen, solen og ikke mindst mit selskab, som primært består af Lau. Vi har virkelig sjovt. Noget af det, som vi bruger rigtig meget tid på hernede er at filme videoer og så lærer Lau mig også at blive endnu bedre til at klippe dem. Jeg har jo snakket om, at jeg gerne vil være bedre til det, i jeg ved ikke hvor lang tid og nu hvor jeg både har købt et Gopro og rejser så meget, så er der ingen vej udenom. Jeg kan afsløre, at jeg allerede er i fuld gang med at klippe en video hernede fra. Jeg er også allerede pænt træt af at høre min egen stemme 😉

Om 2 sekunder vil jeg lukke computeren og pakke strandtasken. I dag sætter vi jagten ind på at finde den der helt perfekte stand og så skal vi måske også et smut ind til Larnaca, som er en af de større byer hernede. Der husker jeg nemlig, at de har en Mango og når man er i nærheden af sådan en, så bliver man jo nødt til at udnytte det.

Kan I have en skøn dag derhjemme <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments