REJSETANKER #3

I skrivende stund befinder jeg mig i Singapore lufthavn og foran mig venter en lille flyvetur på godt 12 timer. Kryds lige fingre for, at jeg kan sove og at min sidemakker ikke er irriterende 😉 Min plan er at drikke mig småfuld i hvidvin og satse på at det hjælper lidt på det der med søvnen. De sidste tre uger har været nogle af de bedste i mit liv og jeg er SÅ glad for, at jeg kastede mig ud i det her eventyr.

Det har også været helt fantastisk at have jer med på sidelinjen og i de lidt mere ensomme perioder, har det gjort, at jeg ikke har følt mig helt så alene. Jeg er også enormt taknemmelig over, at I har hængt i og ikke er blevet trætte af rejse-indlæg, sol og palmer. Mine besøgstal er steget en del imens jeg har været herude og det havde jeg på ingen måde forventet.

 Jeg har stadig masser af materiale at dele med jer og jeg kommer også til at opdatere min store Bali-guide, for jeg er naturligvis blevet meget klogere på det lille paradis. Derudover satser jeg også på at jeg laver en lille guide med tips og tricks til at rejse alene. Det er I nemlig en del der spørger indtil.

Her kommer den sidste omgang rejsetanker, som mere eller mindre bare består af tanker og observationer jeg har gjort mig den sidste uge.

Vi ses på den anden side <3

img_0171

1. HVORFOR går der altid mellem 10 og 20 minutter inden de åbner dørene i et fly. Man står bare der og venter og venter og venter – også selvom man har hørt at flyet er koblet til den der tunnel man går igennem. Jeg ved godt, at de ikke holder folk hen for sjov, men jeg gad egentlig bare godt at vide, hvad pokker det er man venter på?

2. Billeder på Tripadvisor. Fair nok, at de ikke har et instragramfilter og at afsenderne ikke har stået oppe på stolene for at få den rigtige vinkel og medbragt kunstigt lys og alt det der. Det forventer jeg ikke. Men 60% af billederne derinde er så dårlige, at man skulle tro at det handlede om at få det grimmeste skud.

3. Hvorfor har Netflix eller HBO ikke teamet op med flyselskaberne om at står for underholdningen?

4. Og hvorfor står lækre og sunde fødevarekæder ikke i kø for at stå for maden?

5. Nu har jeg boet i et tropisk klima i en lille måned og jeg altså bare konstatere, at det øger livskvaliteten. Det der med at klæde sig på om morgenen, er simpelthen en fest. Vil jeg have en lille sommerkjole på? Eller shorts og en tanktop?

6. En af de ting, som jeg savner aller mest ved Danmark, er noget så simpelt som at kunne betale med et Dankort. Det kan man naturligvis også hernede, men man skal bare forberede sig på, at det tager omkring 10 minutter og du skal både taste din pinkode og skrive under på 3 kvitteringer og venter på, at maskinen udskriver 3 kopier af kvitteringen til dig.

7. At have venner der bor i udlandet, er noget af det bedste jeg ved. Man får set nye steder på nogle helt andre måder og man opdager helt sikkert ting, som man aldrig villle have opdaget, hvis man var en “almindelig” turist.

8. Ude godt, men hjemme bedst. Ih hvor jeg dog glæder mig til at vågne op i min egen seng og til at se mine venner, søster, mor, far, svoger og ikke mindst mine to nevøer igen.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments