LYSERØDE SANDALER OG DE SIDSTE DAGE I ASIEN

img_1210Reklamelinks: Dress: Mads Nørgaard Sandals: Pieces (HERE) Bag: A.P.C (HERE) Straw bag: ASOS (HERE)

Indlægget er sponsoreret af Pieces

Hola chicas og glædelig tirsdag eftermiddag <3 Håber jeres dag har været rar og ikke alt for tirsdags-agtig. Her i Singa Dinga er vi 6 timer foran, så det er efterhånden ved at være sengetid. I morgen sætter jeg kursen mod København og på den ene side, så er det slet ikke til at forstå, at det allerede er tid og på den anden side, så føles det som om, at jeg har været på farten i evigheder.

Jeg glæder mig naturligvis til at komme hjem og til at se alle mine venner og min familie igen, men hvis jeg skal være helt ærlig, så kunne jeg sagtens klare et par uger til. Jeg har virkelig haft det skønt, trods udfordinger og hul i hovedet. Det er i hvert fald ikke sidste gang at jeg tager på sådan en tur, det er sikkert og vidst. Heldigvis rejser jeg først sent i morgen aften, så jeg har hele onsdagen til at få det sidste af Singapore med.

Billederne her er fra tidligere i dag, hvor jeg bl.a var hoppet i mine elskede sandaler fra Pieces. Er de ikke fine?? Jeg elsker dem selvfølgelig fordi de er lyserøde, men derudover er det også helt fantastiske at have på. De var helt nye, da jeg pakkede dem i min kuffert for 3 uger siden og jeg var faktisk lidt nervøs for, om de ville gnave eller give mig vabler. Men der har ikke været det mindste problem. Nu overvejer jeg lidt om jeg skal være hurtig og klikke de her hjem, så de kan komme med på min næste rejse i begyndelsen af Maj.

Kan I have en skøn aften derude <3

img_1154

img_1167

img_1153

img_1193

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments