AFSKED MED BALI OG ET PINK SOMMERSÆT

img_0944Reklamelinks: Suit: Pieces (ONLINE SOON) Sandals: Shoe Biz (HERE)

Det er slet ikke til at forstå, men i skrivende stund sidder jeg i lufthavnen på Bali og venter på mit fly (som selvfølgelig er forsinket). Det bliver en hurtig tur, for inden jeg skal tilbage i kulden, så snupper jeg et par dage i Singapore hos en af de sødested jeg kender.

Jeg var egentlig sikker på, at når min rejse lakkede mod enden, så ville jeg være mere end klar på at skulle hjem. Sådan har jeg i hvert fald haft det alle de andre gange, hvor jeg har været væk i en længere periode. Men sådan har jeg det faktisk ikke i dag. Da jeg slog hul i hovedet i søndags, der var jeg ret klar til at tage hjem, men det tog ikke lang tid for mig at komme videre, glemme det og være taknemmelig over, at det ikke endte mere galt.

Jeg blev forelsket i Bali, da jeg besøgte øen for første gang, for halvandet år siden. For præcis et år siden, var jeg her også og der blev jeg endnu mere forelsket. Det var faktisk der, at tanken om at tage herned i en længere periode opstod. Nu har jeg været her i godt tre uger og min kærlighed er fordoblet. Måske mere end fordoblet. Bali må næsten være det tætteste man kan komme på et ægte paradis og der er simpelthen så mange gode grunde til at rejse herned.

Jeg glæder mig til er par dage i Singapore og til at være mere sammen med Rikke. Jeg glæder mig også til at se min familie og venner igen, men hvis jeg skal være helt ærlig, så gav det faktisk et lille stik i mit hjerte, da jeg sagde farvel til det hele.

Billederne her er fra en af dagene hernede. Spørg mig ikke hvilken 😉 Som I nok kan regne ud, så er jeg super glad for mit fine sæt fra Pieces. Både fordi det er lyserødt, har blomster på og fordi det er helt perfekt, når man opholder sig i 30 grader.

Kan I have en skøn fredag derude <3

img_0954

img_0942

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments