REJSETANKER #2

img_0571

1. Næste gang jeg rejser langt væk i lang tid, så køber jeg en fleksibel flybillet. Jeg ville f. eks rigtig gerne til Singapore 3-4 dage tidligere, end hvad jeg havde planlagt. Det virkede ganske enkelt som et umuligt projekt at få lov til og reglerne i flybranchen er nok de dummeste og mest strenge, jeg længe har mødt. Heldigvis kender jeg en, som har talegaverne i orden og som nok har løst problemet for mig.

2. Hvorfor klikkede jeg ikke den her hjem inden jeg rejste herned? Heldigvis skal jeg på endnu en bade-rejse, når jeg kommer hjem fra Bali-land, så måske jeg bare burde købe den.

3. Når man rejser alene, er det næsten mere svært ikke at møde nye mennsker, end det er at møde dem. Jeg bliver overrasket hver gang.

4. De der irriterende situationer, hvor man forelsker sig i et par solbriller ved en lille gade-kiosk og de bare sidder som var de skabt til dit ansigt. Det eneste minus, er det lille logo i siden, hvor der enten står Ray-bon eller Cucci.

5. Jeg kan aldrig få Aircondition(en) til at virke. Lidt ligesom, at jeg heller aldrig kan få hotelværelsets Espresso-maskine til at virke.

6. Det er forholdsvis fantastisk at være 6 timer foran den danske tid. Ingen mails før kl. 15 og man har goooood tid til at planlægge dagens indlæg. Den luksus kunne jeg godt vænne mig til.

7. Papmachè-reglen er den bedste makker man kan ønske sig, når man rejser alene. Sjældent har en bog givet mig så mange a-ha oplevelser og ikke mindst grineflip.

8. I går købte jeg 3 øl på en bar. Jeg betalte ikke engang 30 kr.

9. Jeg er allerede igang med at planlægge hvornår jeg kan rejse til Bali igen.

10. En anden ting, jeg også skal huske næste gang jeg rejser ud i verden er at tjekke lidt mere op på det sted, jeg vælger at indlogere mig. Da jeg rejste til L.A for et par år siden, endte jeg i et kollektiv i en forstad, hvor jeg mere eller mindre sad fast. Både fordi jeg hverken havde en bil og fordi de ikke har nogen form for offentlig transport. Her i Canggu oplever jeg lidt det samme. Jeg bor ikke super centralt og det er mere eller mindre umuligt at gå på vejene. ALLE kører på scooter og efter mit uheld i søndags, har jeg ikke mod på at køre på sådan en. Det husker jeg lige til næste gang.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments