DE FINESTE SHORTS I DEN SMUKKESTE JUNGLE

img_0434Adlinks: Top: Zara (SIMILAR HERE) Shorts: Monki (HERE) Sandals: Pieces (HERE)

Hvis påklædning var så nemt, året rundt, som det er her i troperne, så ville hverdagen altså været en smule nemmere 🙂 Egentlig har man kun to valgmuligheder hernede: En top og et par shorts eller en simpelt sommerkjole. I går valgte jeg den første mulighed, da vi cyklede rundt og udforskede den Gili-ø, som vi bor på.

Jeg har glædet mig SÅ meget til at tage de shorts i brug, for jeg synes simpelthen at de er så fine og helt perfekte til livet på en bounty-strand. Dem skal jeg nok få brugt flittigt hernede og resten af sommeren.

I dag er vores sidste dag her på Gili og den bruger vi på at tjekke de andre øer ud. I morgen går turen tilbage til Bali-land, hvor vi netop har booket det fineste hotel, med pool og udsigt over rismarkerne. For tre overnatninger endte vi med at betale 1000 kr. i alt. Det er slet ikke til at forstå, hvordan det kan være så billigt hernede. 1000 kr. er nærmest hvad man betaler for to overnatninger på et hostel i San Francisco. Og her er man endda garanteret sol og varme. Jeg er fan af Asien.

Kan I have en skøn tirsdag derude <3

img_0429

img_0446

img_0427

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments