IN THE GILI JUNGLE

img_0247Adlink: Dress from Vila

Hej alle zusammen. Her kommer der lige endnu en lille hilsen fra Asien. Nu har vi forladt Bali for en stund og er netop ankommet til Gili øerne. Rejsen herud var noget længere end vi havde forventet og vi endte også ud i lidt af et uvejr. Sådan er det jo på de her kanter. Det ene øjeblik skinner solen fra en skyfri himmel og det næste øjeblik er der lyn og torden.

Vi er tjekket ind på det fineste hotel. Eller hytte vil jeg nok nærmere kalde det. Vi er omgivet af Instagram-venlige ting, palmer og pastelfarver og jeg har lyst til at tage billeder uanset hvor jeg kigger hen
Her er det allerede blevet lørdag aften og så snart jeg har lagt sidste hånd på det her indlæg, skal vi ud og se og Gili er så festlig, som rygtet siger. Jeg glæder mig virkelig til at dele flere billeder og tips og tricks herfra, men til at starte med, får I lige et par billeder af dagens outfit, som mere eller mindre er skudt i vores baghave.

Kjolen fra Vila har hængt hjemme i mit skab nogle uger og har egentlig bare ventet på at den skulle i kufferten. Det er den helt perfekte sommerkjole, som jeg helt sikkert kommet til at få brugt rigtig meget hernede og på sommerens andre rejser.

Husk at I kan følge med henne på Insta og Instastory, hvor jeg hele tiden deler ting og sager fra paradiset.

Kan I have en skøn lørdag <3

img_0273

img_0269

img_0234

img_0272

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments