HEJ FRA MIG OG ET FINT, GRØNT SOMMERSÆT

img_0092Adlinks: Skirt & Dress: Pieces (ONLINE SOON) Bag: ASOS (HERE) Sandals: Pieces (HERE)

Så er jeg endelig klar med en lille opdatering her fra Bali-land, hvor jeg efterhånden har tilbragt et døgns-tid. Jeg landede onsdag middag og kort tid efter, at jeg var ankommet til hotellet, kom Ricky, sammen med et ret nice hold af mennesker. Alt var godt. Vi tilbragte hele eftermiddagen ved poolen og jeg forsøgte at slappe helt af og hvile mig ud af det værste jetlag. Jeg var nødt til at holde mig vågen forholdsvis længe, for min veninde, Julie, skulle først ankomme sidst på aftenen. Hun kom heldigvis til tiden og vi nåede vist kun at snakke i 10 minutter og så gik jeg ud som et lys og sov i 10 timer. Jeg krydser fingre for, at jeg slipper for træthed og søvnløse nætter.

Dagen i dag har vi brugt på pool, shopping og frokost på verdens bedste morgenmad/frokost-restaurent. Vi har kun et par dage her i Seminyak og der er så mange ting jeg gerne vil se og prøve igen, at jeg næsten bliver helt stresset ved tanken om at skulle nå det hele..hehe.

Dagens outfit er næsten så Bali-agtigt som det kan blive, men faktisk er det Pieces, som står bag det. Jeg ELSKER den udvikling deres tøj-linje har været igennem de sidste par sæsoner. Selvom priserne er helt i bund, så synes jeg ikke at man kan mærke det på kvaliteten. Jeg kunne ikke lige finde sættet online, men jeg er sikker på, at det lander inden længe.

Kan I have en god aften derude <3

img_0125

img_0103

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments