GLIMT FRA HVERDAGEN

Nu er der kun et lille døgn til, at jeg pakker min kuffert og rejser om på den anden side af kloden. Jeg glæder mig. Sådan helt vanvittigt meget. Men en lille (bitte) del af mig, er også en smule trist over at skulle forlade min hverdag og mine faste rammer.

Livet har behandlet mig godt den seneste tid og der har været fuld fart over feltet. Både hvad angår work-life og de mere personlige ting. Jeg vil dog slet ikke været følelsen foruden, for det er jo skønt rejse væk fra noget, som man rigtig godt kan lide. Og så bliver det jo også lidt sjovere at skulle hjem, når den tid engang kommer. Her er et par hverdagsglimt fra ugen der er gået <3
fullsizerender_1I går tilbragte jeg størstedelen af dagen indenfor i et meget varmt lokale, da jeg solgte ud til Luksus tøjbazar. Da jeg kom hjem, skyndte jeg mig ned på Superkilden, hvor jeg nød eftermiddagssolen sammen med min søster og lille nevø, Vilfred, som kom forbi for at sige farvel og god rejse.

img_9943I sidste uge modtog jeg en fin gave fra HBO i anledningen af sæsonafslutningen på to af mine yndlingsserier, GIRLS og Big Little Lies. Hvis HBO har bemærket, at jeg ser mange serier, så ser jeg måske lidt for mange 😉

fullsizerenderI torsdags spiste min søster og jeg middag på MAIO og det er en af de bedste madoplevelser, jeg har haft i meget lang tid. Oplevelsen fortjener et indlæg for sig selv, så det får I i den nærmeste fremtid.

img_1100Servicemeddelelse: Træerne er sprunget ud på Sønder Boulevard. Jeg bliver a.l.d.r.i.g træt af det syn.

img_0862Det var også i sidste uge, at jeg var til et af de mest kreative events, jeg længe har været til. Folkene bag Ivylee, havde nemlig inviteret på en lille sandal-worksop, hvor vi fik mulighed for at designe vores egen sandal. Jeg endte med at blive mere end tilfreds med mit resultat og jeg glæder mig helt vildt til at modtage dem i næste måned.

img_0884

Typisk mig, så inviterede jeg også et par veninde på middag, midt i årets indtil nu, travleste uge. Hen ad dagen måtte jeg erkende, at jeg simpelthen ikke ville få tid til den store køkkenkunst, men heldigvis cykler jeg forbi SMAG på vejen hjem. Og med et par af deres salater og et par flotte skåle, så kommer man altså ret langt.

Processed with VSCO with t1 presetFredags-denim og min elskede Mustang.

img_9941Man forstår næsten ikke hvordan det kan lade sig gøre, men nu har Emma gjort det igen. Lavet endnu en kogebog og en ret fantastisk en af slagsen. I denne omgang handler den om søde sager, med mindre sukker og mere smag.

Igen er jeg dybt dybt imponeret over hendes arbejde, og forstår slet ikke hvordan man kan være så kreativ i et køkken OG have en så stærk æstetisk sans. Jeg kæmpe Emma Martiny-fan og blev derfor også en smule rørt, da jeg modtog den her fine pakke fra hende, med en sød personlig hilsen, skrevet på bogens første side.

img_0890Onsdagsens frokostpause fik lidt af en up grate, da mine venner fra Eva Solo inviterede på frokost og cocktail-workshop på restaurant Spontan.

Processed with VSCO with t1 presetVi skulle designe vores egen cocktail i deres nye og smukke glas med skrå kant. Min fik navnet Blue Passion…haha. Senere i dag kommer I faktisk til at se endnu mere til de små glas herinde, for jeg har igen igen fået lov til at samarbejde lidt med Eva Solo og det havde jeg lidt af en fest med her i weekenden.

img_1084

Tro det eller ej, men der var også plads til endnu en lækker madoplevelse. I lørdags var jeg på Lo-jo’s Social og det var dælme også tip-top lækkert. Det der fritter, er nok nogle af de bedste, jeg længe har smagt. Konceptet er, at man bestiller en masse små retter, som man deler ved bordet. Et koncept, som jeg slet ikke kan få nok af, men som man næsten kun kan få til morgenmad. Endelig er der nogen, som har taget skridtet videre til frokost og middag.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments