TJEN PENGE NÅR DU SHOPPER #JATAK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget er sponsoreret af  Bonusway

Ja, den er god nok. Overskriften lyver på ingen måde og I kan tro, at jeg har glædet mig til at dele det her tip med. Sagen er den, at der er et ret sejt site, som har set dagens lys, men som på alle måder kommer os forbrugere til gode. Kort fortalt så er Bounsway et sted, hvor du altid får mellem 1-6% rabat når du shopper. Og måske lyder det ikke af specielt meget, men i sidste ende, så bruger de fleste af os nok et par tusind om måneden året og da tilbudet 100% gratis og super nemt at signe sig op til, så har man jo ikke noget som helst at tabe.

Jeg skal prøve at gøre det ganske kort, når jeg forklarer hvad det går ud på, for som sagt, så er det altså super duper simpelt.

  • Man starter med at smutte hen på Bonusway og skrive sig op. Det tager sådan ca. 1 sekund. Her kan man også få en hurtig og enkelt gennemgang af, hvordan Bounsway helt præcis fungerer. Hvis man skriver sig op gennem mit link, så får man endda en velkomstbonus på 40 kr.
  • Når man er registret, er man klar til at shoppe og tjene penge på det. Det eneste man skal gøre er, at gå ind på de forskellige webshops, via Bonuway. Når du shopper bliver det registret helt automatisk og du vil straks kunne se, at der er blevet tilføjet flere penge til din konto inde på Bonusway.
  • Så snart man har optjent over 120 kr. så kan man få sin bounus udbetalt i rene kontanter. Man kan både få dem ind på sin Paypal eller få dem overførst til sin bankkonto.
  • Hvilke webshops er med? Der er mange og vi snakker mange forskellige kategorier. For mig personligt, har det kun kunne betale sig at signe op, for de fleste af de webshops, som jeg benytter, er at finde derinde. Her snakker vi både ASOS, Zalando, Nelly, Hotels.com, Boozt, Booking.com osv.

Kort fortalt, så har man intet at tabe men alt at vinde <3

Hvis man har fået lyst til at kaste sig ud i lidt shopping med det samme, så har jeg samlet en hurtig collage, med nogle af mine favoritter. Man kan finde dem alle sammen inde på Boozt og hvor de er fra kan I se lidt længere nede.

bonus

Clutch fra By Malene Birger / Grøn nederdel fra Ganni / Blomstret nederdel fra IRO / Beige taske fra Rebecca Minkoff / Øreringe fra Julie Sandlau / Lyserød strik fra Storm & Marie / Badedragt fra Ganni / Lyserød taske fra Mango

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Husk forresten, at I altid kan holde jer opdateret om nyheder henne på Bonusway’s Facebookside

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments