EN PINK SWEATSHIRT OG GODE TORSDAGSPLANER

img_9593Adlinks: Jacket: Modstöm (HERE) Sweatshirt: ASOS (HERE) Jeans: MbyM (HERE) Boots: Gardenia (HERE) Bag: Marni

Indlægget er sponsoreret af ASOS

Hola chicas og rigtig glædelig lillefredag. Det bliver desværre kun et hurtigt pip herfra, for jeg har gang i en af de dage, hvor tiden er smuldret væk mellem hænderne på mig. Kender I det? Jeg vågnede ellers i morges, med fornemmelsen af, at jeg havde god tid til det hele, men da jeg først gik i gang med dagens projekter, så tog den ene time den anden.

Jeg ville egentlig også bare lige vise jer, hvad jeg va hoppet i i går.  Nemlig min nye og ret seje sweatshirt fra ASOS. I kan nok regne ud, at det var kærlighed ved første blik. Min yndlingsbeklædningsgenstand og min yndlingsfarve i en smuk forening. Desværre er den allerede udsolgt derinde, men hvis jeg kender ASOS ret, så kommer den nok back in stock om ganske kort tid 😉

Grunden til, at jeg ikke har alt tid i verden, i skrivende stund, er fordi jeg skal bruge min aften på noget, som jeg har glædet mig til i flere uger. Jeg er nemlig inviteret til gallapremiere på den helt nye Kanal 5 serie, Gidseltagningen. Jeg skal allerede mødes med en håndfuld af mine skønne blog-kollegaer her sidst på eftermiddagen og derefter skal vi til middag med nogle af dem fra holdet.

Jeg glæder mig SÅ meget, for det kan næsten kun blive en succesfuld aften, når den kombinerer skønne mennesker, god mad, vin OG en tv-serie 🙂 Pt. er det eneste problem, hvad søren jeg skal tage på, for det der med fine kjoler, er jo ikke det jeg har mest af.

Husk at I  selvfølgelig kan følge med henne på Insta-story!

Kan I have en skøn aften <3

img_9633

img_9598

img_9618

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments