NÅR MAN HAR LIDT FOR MANGE TING OG LIDT FOR LIDT PLADS

img_9022

Den opmærksomme læser har nok bemærket, at jeg ofte snakker om sortering og oprydning af min lejlighed. Ganske enkelt handler det nok om, at det er et projekt, som jeg mere eller mindre altid har gang i. Jeg føler i hvert fald aldrig at jeg kommer helt til bunds.

Selvom jeg faktisk er så privilegeret, at jeg har hele 60 m2 for mig selv i form af min lejlighed, så er det evigt og altid trængt med pladsen. Ikke at der altid roder (eller jo, det gør det måske, haha) men der står altid poser med ting på gulvet og op ad væggene. Jeg ejer nok også flere fysiske ting end de fleste, men det skyldes også mit erhverv som blogger, for mange af de ting jeg skriver om, handler naturligvis om fysiske ting og så får vi som bekendt også bare tilsendt en del.

Derfor var jeg heller ikke et sekund i tvivl om at takke ja, da jeg blev spurgt om jeg ville lave et lille samarbejde med Pelican Self Storage, for hvis der er noget, jeg aldrig får nok af, så er det opbevaringsplads.

De fleste af jer har nok hørt om Pelican Self Storage, men kort fortalt, så er det et firma, som tilbyder et hav af forskellige former for opbevaring. Både til private og erhverv. De har bygninger 8 forskellige steder i København og omegn og alle er placeret på steder, som er nemme at komme til.

Alle kan finde et rum, som passer til ens behov og man bestemmer helt selv, hvor længe man vil have det. Det kan være alt fra en enkelt uge, til flere år. Derudover har alle bygninger åbent fra kl. 5.30-00 hver eneste dag, som man kan nemt og hurtigt besøge eller hente de ting, man nu får opbevaret.

pelican

I fredags besøgte jeg mit rum for aller første gang og det er placeret ved Kastellet på Østerbro. Kun omkring 3 km fra min lejlighed, så det er bestemt til at overskue, hvis jeg skulle få brug for nogle af de ting, som jeg har sat derind.

Jeg har lejet et lille rum på en enkelt kvadratmeter, men jeg blev totalt overrasket da jeg så det. For selvom der måske ikke er overdrevet meget gulvplads, så er der rigeligt i højden. Jeg pakkede ikke mere, end hvad jeg kunne have på cyklen, men jeg svinger helt sikkert snart forbi med noget mere, for som sagt, er der jo rigeligt at tage af.

Desuden passer det også perfekt ind i mit liv lige nu, hvor jeg skal rejse så meget. De poser I ser på billederne indeholder mere eller mindre bare mine bedste vinterfrakker og vintersko og så nogle enkelte ting til boligen, som jeg er glad for, men som jeg ikke kommer til at få brug for det næste stykke tid.

sponsoreret

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments