11 PÆNE TING TIL REJSEN

travel

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE

I forbindelse med, at jeg har fået flere og flere rejser på programmet, så er det også blevet vigtigere for mig, at mit rejseudstyr er tip top, i god kvalitet og ikke mindst pænt. Som I nok har bemærket (hvis I har set mit instagram-feed 😉 ) så er jeg for nyligt blevet den lykkelige ejer af den smukke weekendtaske fra By Malene Birger. Jeg bliver stadig helt glad, hver gang jeg kigger på den og selvom det måske lyder lidt skørt, så har den faktisk gjort det sjovere at pakke 😉 Jeg bruger den til tøj og sko på mine korte ture og som håndtaske på mine længere ture.

Som jeg vist nok også har fået fortalt en gang eller 20, så skal jeg bruge størstedelen af mit forår på farten og mere eller mindre bo i en kuffert. Præcis derfor, er jeg også begyndt at sondere markedet for gode ting og sager og jeg kan da ligeså godt lige dele nogle af mine fund med jer. Mon ikke I også er nogle stykker, som har planlagt en forårsrejse eller to?

Jeg overvejer stærkt at spare op til den matchende kuffert fra By Malene Birger. Jeg vil bare ønske, at den var lavet i en størrelse eller to større. Og så bliver jeg vist også nødt til at eje regnbue-badedragten. Det er da noget af det fineste jeg længe har set.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments