LØRDAGSHILSEN

img_8021Adlinks: Jacket: ASOS (HERE) Jeans: Monki Boots: Gardenia (HERE) Bag: Marni Bike: Mustang (HERE)

Hola chicas. Jeg vil egentlig bare tjekke ind og ønske jer en rigtig god lørdag aften <3 Og så naturligvis lige dele et billede fra i går. Sådan ser jeg nemlig ud, når jeg har cyklet 3 km i kedelig støvregn..hehe. Trods det, så smiler jeg, fordi jeg netop var mødtes med Kat og vi skulle naturligvis drikke en stor fredagsøl. Jeg ELSKER øl, men den man får fredag eftermiddag, slå bare alle andre 😉

I skrivende stund sidder jeg med en kop kaffe og samler så meget energi som muligt til i aften. Det bliver en af de helt gode og det er en af dem, som jeg virkelig har set frem til. Chris har inviteret til fødselsdag og hvis jeg kender hende ret, så bliver det helt amazing. Først er vi 17 piger som skal mødes til middag, drinks og hygge og efterfølgende på klub, hvor der kommer 120(!!!!) af hendes andre venner. Når man har 120 venner, som gerne vil komme til ens fest, så må man have gjort noget rigtigt 😉

Jeg har stadig ikke helt besluttet hvad jeg skal have på. Valget står mellem denne flotte sag og den her kjole, som jeg købte i H&M i går. Husk lige at følge med henne på Insta-story. Jeg lover at opdatere om resultatet.

Kan I have en skøn aften <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments