DET PÆNESTE UR FRA CLUSE WATCHES

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIndlægget er sponsoreret af Cluse Watches

Det her er en af de kampagner, som jeg har glædet mig rigtig meget til at lave. Jeg har nemlig fået den fornemme opgave at fremvise og style et af de pæneste ure, jeg længe har set. Da Cluse Watches spurgte om jeg havde lyst til at samarbejde med dem, var jeg i hvert fald ikke et sekund i tvivl om, at jeg ville takke ja. Det største problem var nok at vælge hvilket ur det skulle handle om, for deres udvalg er kæmpe stort og helt enormt godt.

Min ur-samling tæller efterhånden et par stykker, så jeg besluttede mig for at gå efter en model, som ikke minder om noget andet jeg har. Som I kan se valgte jeg modellen La Vedette Mesh Gold og jeg har ikke fortrudt et sekund. Det har også mere eller mindre siddet på min arm siden den dag jeg modtog det.

Det er feminint, simpelt og helt klassisk. Når det kommer til ure, smykker og tilbehør, er jeg helt klart en guld-pige og derfor passer det også helt perfekt til alt mit andet bling bling. Desuden har de også for stået, hvor vigtig en pæn indpakning er, for hele oplevelsen. Uret kommer i den fineste lille lyserøde kasse, som I også kan se på et af billederne længere nede. Faktisk er den så pæn, at man har lyst til at have den stående fremme. I hvert fald hvis man er mere eller mindre besat af lyserød 😉

ur-kopi1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE

Som sagt var det bestemt ikke nemt for mig at vælge et ur og herover har jeg samlet seks af mine absolutte favoritter. Nummer 1 er sådan et helt fint og klassisk et af slagsen, men minder meget om nogle af de andre jeg har i min samling. Jeg var også meget tæt på at vælge nummer 6, fordi det både passer til guld og sølv. Derudover er jeg ret vild med kombinationen af de to materialer. Alligevel besluttede jeg mig for at gå efter det sikre valg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments