ET GODT TIP TIL EN VINTER-GETAWAY

tumblr-ocean-backgrounds-1

Indlægget er sponsoreret af Comwell

De fleste af jer har nok bemærket, at jeg pakker min kuffert forholdsvis ofte og tilbringer enormt meget tid væk fra mit hjem. Det kan både være på weekendture, besøg hos min familie på Fyn, små rejser rundt omkring i Europa og de lidt længere rejser til andre verdensdele. Sidstnævnte har især været dominerende det seneste års tid og forhåbentlig kommer det til at fortsætte sådan.

Alligevel slog det mig her i weekenden, hvor jeg tilbragte et døgnstid på Møn, hvor meget jeg rent faktisk også holder af at rejse rundt i vores eget lille land og opleve en masse nye og spændende steder. Den slags ture er guld værd og desuden kræver de heller ikke, at man hiver en hel uge ud af kalenderen og tømmer alt hvad man har i køleskabet, inden afrejse.

at-home-spa-day-ideasHeldigvis har jeg flere af den slags rejser på tapetet inden for de næste par måneder og det har jeg det virkelig godt med. En af dem, er I forbindelse med et samarbejde med Comwell og I kan tro, at jeg glæder mig. Jeg har inviteret min søde Mor med, fordi hun fortjener det og er måske et af de bedste mennesker, jeg kender.

I starten af næste måned skal vi besøge Kellers Park i Vejle og jeg GLÆDER mig til et par dage med Spa, afslapning, hygge, mad og vin. Min erfaring siger mig, at det er enormt vigtigt, at man husker på at trække stikket i ny og næ, sammen med dem, man holder aller mest af. Præcis som jeg gjorde med min veninde her i weekenden. Man kommer altså bare til at snakke om nogle helt andre ting, når man lige kommer væk fra de faste omgivelser.

Vinterferien står for døren – personligt er det ikke noget jeg holder i år, men hvis jeg gjorde, så havde jeg helt sikkert overvejet at slå til ved et af de enormt gode tilbud, som Comwell netop har disket op med.

F. eks kan få et ophold for kun 399 kr. og hvis man er til den helt store pakke, med Spa-delight og hele molevitten, så kan man få sådan en omgang for 894 kr. Og hvem kunne ikke bruge det?

Jeg har besøgt flere af Comwells hoteller og de skuffer ALDRIG. Faktisk var jeg på en lignende tur til Borupgaard for et par år siden. Det kan I se billeder fra HER og jeg er både ung, blondine og knapt så god til at tage billeder 😉

Så hvis I ikke har lagt planer for vinterferien, så er de her tilbud næsten ikk til at stå for. Det gælder selvfølgelig flere steder i landet og I kan se hvor, hvordan og meget mere lige HER.

ET GODT TIP TIL EN VINTER-GETAWAY 1
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments