OM HJEMKOMST OG FREMTIDIGE REJSEDRØMME

img_7281Adlinks: Coat: The Lab Sweatshirt: Selected Femme (HERE) Trousers: Gina Tricot (Old season) Boots: Gardenia (HERE) Bag: Marni

Hola chicas! Jeg er tilbage i København, efter 9 fantastiske dage i Californien. Vi landede i går eftermiddags og jeg havde min bedste langdistance-flyvetur til dato. Efter at være kommet ombord og fået spist en omgang lækker lækker (not) flymad, var jeg så heldig at score en hel række sæder for mig selv, da vores fly var på ingen måde fyldt. Jeg må have været træt efter en hel uge på farten, for jeg slog først øjnene op 2 timer inden vi skulle lande. Hvor heldig har man lov til at være? Det er virkelig værdsat for sådan en som mig, der i den grad kæmper med søvnproblemer i perioder.

Jeg kan slet ikke få armene ned over hvor godt jeg har haft det og bliver bare mere og mere forelsket i Californien, for hver gang jeg er der. Pt. er jeg allerede gået i gang med at planlægge mit næste USA-besøg, for hvis alt går vel og hvis økonomien vil samarbejde, så ender jeg nok med at tage på en tur gennem sydstaterne, sammen med mine venner fra L.A i slutningen af foråret. Det vil på alle måder være en drøm, der går i opfyldelse.

Det eneste lille (luksus) problem er bare, at jeg faktisk var mere eller mindre fast besluttet på at rejse alene til Bali i April og bruge hele måneden dernede og det vil jeg naturligvis stadig helt enormt gerne. Begge dele kan nok også godt lade sig gøre, men det medfølger naturligvis nogle udgifter, som jeg lige skal have styr på OG så betyder det også, at jeg næsten ikke kommer til at være hjemme hele foråret. Selvom jeg, af hele mit hjerte, elsker at rejse så er der også en lille tryghedsnarkoman gemt i mig, som ikke helt kan undvære sin familie og venner.

Med andre ord; min hjerte arbejder på højtryg i disse dage 😉

Billederne her er fra den sidste dag i Berkeley, et par timer inden vi skulle hjem. Mit outfit er der egentlig ikke så meget at skrive hjem om. I har set det hele før og for mig, er det også et helt klassisk rejse-outfit. Behageligt, men stadig pænt.

I dag er det søndag og jeg skal faktisk til et lille blogevent med med Lahme Kommunikation og Karen Volf. Det indebærer både løbetræning og morgenmad, så det kan næsten kun blive et hit. I aften skal jeg hjem til min søster og kramme mine små nevøer. Pt. har jeg konstant dårlig samvittighed, for jeg har kun set dem 1 (EN!!!!!) gang siden nytårsaften og mens jeg har været i USA, er jeg endda gået glip af lille Vilfreds 3-års fødselsdag. Det var en af de dage, hvor jeg virkelig vil ønske, at man kunne være flere steder på samme tid.

Kan I have en skøn søndag <3

img_7311

img_7299

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments