FARMERS MARKET IN BERKELEY

img_7223Adlinks: Knit: ASOS (HERE) T-shirt: ASOS (HERE) Trousers: H&M Shoes: Gardenia (HERE) Bag: Marni

Indlægget er sponsoreret af ASOS

Alt godt kommer til en ende og om ganske få timer, sætter vi atter kursen mod Danmark. Når jeg rejser har det ofte sådan, at jeg glæder mig til at komme hjem, men enkelte gange har jeg den helt modsatte følelse og sådan er det præcis den her gang. Om det skyldes, at Danmark stadig er kold, mørk og grå, at vi har haft verdens bedste rejse, eller fordi jeg simpelthen ELSKER at være her i USA ved jeg virkelig ikke. Men hjem gider jeg ikke og pt. arbejder min hjerne på højtryk på at finde ud af hvornår jeg kan kommer herover igen.

Billederne her er fra I går, kort tid inden solen gik ned over Berkeley. De sidste par dage har vi haft det skønneste vejr. Køligt, men mildt og solfyldt. Det kan vel bedst sammenlignes med en dansk forårsdag midt i april og sådan en kan man jo ikke sige noget negativt om. Mentalt var jeg SÅ klar på sol og forår og jeg tror allerede, at min krop har indstillet sig på den her årstid, så mon ikke den bliver totalt forvirret, når jeg kommer tilbage? 😉

Som billederne viser, var vi et smut forbi det lokale Farmers Marked for at købe ind til aftensmaden. Tidligere på dagen, havde min far, jeg og min kusine mand været ude på en ret fantastisk løbetur. Vi startede inde i San Francisco downtown, tog turen over Golden Gate og sluttede af i Sausalito, som er en lille hyggelig by, på den anden side af vandet.

Mit outfit bestod igen igen af min lyserøde strik fra ASOS. Den har virkelig vist sig at være et godt køb. T-shirten er også fra ASOS og selvom jeg forsøger at undgå sort tøj, så kunne jeg ikke stå for den, nu hvor Rolling Stones fylder det meste.

Kan I have en skøn fredag derude <3

img_7195

img_7240

img_7199

img_7204

img_7253

img_7205

img_7217

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments