HOTEL CALIFORNIA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Knit: ASOS (HERE) T-shirt: ASOS (HERE) Trousers: Gina Tricot Boots: Gardenia (HERE) Bag: Marni

Indlægget er sponsoreret af ASOS

Hola chicas! Så gik der simpelthen en hel dag med fuldstændig tavshed herinde. Det var slet ikke meningen, men fordi jeg næsten er en hel dag bagud her i cali, så er det noget nær umuligt for mig at følge med herinde. I hvert fald hvis jeg også skal nå at have noget ud af dagene herovre og selvom min kærlighed til bloggis her, er uendelig, så vil det næsten være dumt at rejse om på den anden side af kloden, for at sidde foran computeren, ikke sandt? Nu har jeg har i hvert fald besluttet mig for, at jeg ikke gider at stresse over det og bare nyde resten af turen. Jeg opdaterer når det er muligt og nyder rejsen når det ikke er.

Ellers går tingene som de skal herovre. Jeg har haft den bedste weekend sammen med mine L.A-venner og vi har både grinet, spist fantastisk mad, drukket øl, demonstreret imod Trump og hvad man nu ellers gør i San Francisco.

I skrivende stund sidder jeg i bilen på Highway 1 og udnytter rejsetiden. Vi har sat kursen lidt sydpå, hvor vi skal tilbringe de næste par dage. Selvom jeg efterhånden har været i Californien nogle gange, så har jeg faktisk aldrig set den del af staten og det skulle jo været ret fantastisk.

Billederne her er fra vores pit stop i Santa Cruz, som ligger omkring halvanden times kørsel fra San Francisco. En lille surferby, som rummer flere pastelfarvede bygninger og skøre moteller, end hvad jeg har set i lang tid. Desværre var vi totalt uheldige med vejret da vi var der og det regnede mere eller mindre fra da vi kom til da vi kørte videre.

Jeg var hoppet i min nye seje Bieber-t-shirt, som jeg selvfølgelig blev nødt til at købe, da jeg spottede den hos ASOS. Jeg ved virkelig ikke hvorfor, at jeg pludselig bliver draget af alt med Bieber, men min merchandise-samnling tæller da snart en 4-5 ting. Så jeg tror vist også at jeg stoppet her 😉

Strikken er også fra ASOS og den kom naturligvis med fordi den er lyserød 🙂 Heldigvis er den også rigtig god i virkeligheden, for den er både varm, lækker og i virkelig god kvalitet.

Kan I have en god dag derude. Husk at I kan følge med i rejsen henne på Insta og Instastory.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments