FREDAG I FINE FARVER

img_7133Adlinks: Jacket: Modström Sweatshirt: Selected femme (HERE) Skirt: Pieces (HERE) Boots: Gardenia (HERE) Bag: Marni

Tænk engang, hvis man boede et sted, med så mange fine facader og farver, som man finder her i San Francisco. Sådan har jeg det faktisk hver gang jeg rejser, så måske det siger lidt mere om Danmark end om det gør om de steder, jeg rejser hen 😉 Vi kunne altså godt lære lidt mere af at bruge farver.

Billederne her er fra i fredags, som var den første “rigtige” dag. Som I kan se på påklædningen, så har vi ikke sommerlige temperaturer. Der er vel et sted mellem 12 og 15 grader, så det svarer nok til en god klassisk dansk forårsdag. Det er skal man bestemt heller ikke klage over. I morgen har vi planer om at sætte kursen lidt mere sydpå og se lidt af det område. Jeg skyder billeder på livet løs, for I er flere, som har efterspurgt en guide til San Fran og jeg føler efterhånden, at jeg kender byen godt nok til at kunne lave en, så jeg vil gøre mit bedste.

Når det så er sagt, så løber jeg også hurtigt for at holde bloggis her opdateret, mens jeg husker at nyde at være her. Det der med at være 9 timer bagud er en smule stressende, for det betyder jo, at jeg hele tiden skal have noget planlagt. Men det går nok også. Jeg ved ikke om jeg når at opdatere mere i dag – og skulle det smutte, så er der nok ikke nogen der dør af det 🙂

Kan I have en lækker søndag <3

img_7172

img_7138

img_7175

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments