SAN FRANCISCO NEXT

tumblr_l8v310dy3s1qczjnio1_500Jeg satser stærkt på at finde det lyserøde hus

På èn måde, har Januar indtil nu, været uendelig lang og på en anden måde, er dagene fløjet afsted. Jeg kan i hvert fald slet ikke forstå, at vi allerede skriver d. 19. En dato, som jeg har glædet mig til i LANG TID for om ganske få minutter smutter jeg nemlig mod lufthavnen og sætter mig på et fly direkte til San Francisco (Ja – D I R E K T E – en virkelig stor luksus, når man rejser forholdsvis ofte og ikke er specielt glad for lufthavne).

Jeg glæder mig helt enormt meget til at komme tilbage, for som de fleste af jer nok ved, så har San Fran en helt speciel plads i mit hjerte. Derudover er der ikke noget bedre sted end Californien og pt. er det eneste minus jeg kan komme i tanke om, den skyhøje dollarkurs.

Jeg rejser derover med mine yndlingsrejsepartnere – mine forældre, som også er store San Fran-fans. Min kusine og hendes familie er bosat i Berkely for tiden, og så så vi naturligvis vores snit til at komme og besøge dem.

Indtil nu har vi egentlig ikke de store planer fastlagt. Vi har naturligvis en masse vi gerne vil; løbe over Golden Gate, en tur til Napa Valley, Se byen, leje cykler og hvad man nu ellers gør i det område. Hvis I har nogle tips og tricks, så siger I selvfølgelig bare til.

Den første weekend skal jeg mødes med nogle af mine venner fra L.A som har været så søde flyve op til mig, nu hvor jeg er så “tæt på”. Vi skal selvfølgelig spise en masse mad, drikke drinks, snakke og sørge over, at en hvis hr. Trump kommer til magten i morgen. Men det behøver vi ikke at snakke om.

Jeg har ikke nået at planlægge mere end et par indlæg, så måske bliver der en smule stille herinde i morgen. Men som I ved, så kan I selvfølgelig altid finde mig henne på Insta og Instastory.

Kan I have en skøn torsdag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments