SAVED ITEMS

LØRDAG I BERLIN-LAND

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hola chicas! Her får I en lille fotodagbog fra Berlin, hvor alt er godt og skønt, trods kulde og sne. Som sagt er jeg inviteret herned af Rabathelten og hvad vi har lavet med dem, skal jeg selvfølgelig nok fortælle mere om senere.

Sjældent har jeg været på en pressetur, hvor vi har haft så meget fritid og tid til at gå på opdagelse og det er virkelig skønt. Ingen stress og travlhed. Det bliver ikke mindre godt af, at jeg er afsted med en håndfuld skønne danske blog-kollegaer og stemningen og humøret har været i top, siden vi mødte hinanden i lufthavnen.

Dagen i dag har vi primært brugt på at gå rundt i byen. Vi har shoppet lidt, taget lange kaffepauser og en masse billeder, selvfølgelig. Her har vi også haft sne og gråvejr, men til eftermiddag kiggede solen frem og så blev alting endnu bedre.

I skrivende stund sidder jeg i vores lobby på hotellet og arbejder lidt og nyder et glas vin. Senere mødes jeg med de andre fra min danske klikke og så skal vi ud og have mad og drinks. Jeg har lokket dem med hen på min yndlingsrestaurant hernede. Det er en indisk og helt nede på jorden-en af slagsen, men maden er et kapitel for sig selv. Den ligger i den samme bygning som jeg boede i, da jeg boede hernede, så i sig selv bliver det jo også en lille oplevelse og et glædeligt gensyn.

Her er lidt billeder fra i dag <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERABerlin er både enormt grim og enormt pæn. Sådan har jeg altid haft det med den.

img_6788

OLYMPUS DIGITAL CAMERADitte og Marie på arbejde. Foran i lyserød væg. Selvfølgelig.

Processed with VSCO with t1 presetUnder den tykke jakke, har jeg været iført den helt nye Nørgaard på Strøget x Peter Shire 101-bluse, som netop er blevet lanceret. Strikken er fra selvsammen Hr. Nørgaard og er en af mine absolutte favoritter denne vinter. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPink, pink, pink <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERADet er ikke helt nemt at følges med Ditte, når hun går rundt med verdens pæneste taske. Heldigvis har hun det lidt på samme måde med min Marni 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tjekker ind igen i morgen, med et par billeder af dagens outfit. Kan I have en skøn aften <3

7 kommentarer

 • Gustavo Woltmann

  Det ser ud som om, du har en dejlig rejse. Glæder mig til at læse mere om den.

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvad hedder din yndlings restaurant og hvor ligger den? I ser skønne ud alle sammen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Den hedder Yogi-sharam og ligger på Gabriel Max-strasse i Friedrichshain 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne billeder! Berlin er en af mine yndlingsbyer. Så meget at se og så er det så nemt at rejse dertil.
  Nyd din tur. Gid det var mig.
  Kh Anna fra tyvertragedien.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Mie
  Selvom jeg har læst din blog længe, har jeg ikke fulgt med i så mange år, at jeg har læst om da, du boede i Berlin. Kunne du have lyst til at skrive et/nogle indlæg om “livet i Berlin”? Eller eventuelt bare lave et indlæg, hvor du linker til nogle indlæg fra dengang? 🙂 Jeg synes, det er vildt inspirerende og sjovt at læse om folk, der har “turdet” flytte til udlandet!
  Jeg håber, du har nogle dejlige dage i Berlin nu 🙂
  Knus Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Anne! Beklager det sene svar – dejligt at du har læst med længe. Jeg tror desværre ikke, at jeg kommer til at skrive et dybegående indlæg om det igen, da det er ved at være længe siden og har nok glemt mange af de følelser, jeg havde.

   Sidste år lavede jeg et indlæg, hvor jeg så tilbage på 2012, hvor jeg boede dernede. Det kan du se her https://wewonder.dk/2016/08/21/wewonder-anno-2012/
   Ellers kan du søge på Berlin i søgefeltet. Så kommer der rigtig meget frem 🙂
   Jeg satser på at tage på nye eventyr alene i det kommende år, så der skal nok komme en masse omkring det emne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAVED ITEMS