5 FILM OG SERIER TIL DIN 1. JANUAR

Hola chicas og rigtig glædelig nytår <3 Jeg håber selvfølgelig, at I havde en helt fantastisk aften i går og ikke mindst festlig. Det her indlæg er naturligvis planlagt, for jeg satser ret meget på, at jeg stadig sover 😉 Det er d. 1 januar og der er der som bekendt, ikke specielt meget andet at lave, end at sove, spise og se tv. Verdens mest kedelige og døde dag, hvis I spørger mig.

Jeg er 100% sikker på, at størstedelen af jer sikkert har tømmermænd og har en sofadag foran jer. Mangler I gode film og ikke mindst serier at bruge tiden på, så får I hermed en håndfuld anbefalinger med på vejen. Ligger I også inde med nogle gode af slagsen, så må I endelig dele dem i kommentarfeltet (hvis I har overskud til det) jeg satser naturligvis også på at skulle se en enkelt eller to.

Jeg tjekker ind igen senere med en rigtig nytårshilsen <3
giphy

Dokumentaren om Amanda Knox (Kan ses på Netflix)

Det her er afgjort den mest spændende dokumentar, jeg længe har set. Det er ikke en af dem, som man bliver voldsomt klog af, men den er så spændende, at den får tiden til at stå stille. Kort fortalt handler den om et brutalt mord, der bliver begået i Italien i 2007 og herefter er det helt store spørgsmål selvfølgelig, HVEM GJORDE DET? Nogle mener, at det er Amerikanske Amanda Knox, andre mener, at det ikke er hende. Jeg selv er stadig totalt i tvivl, men se den lige og fortæl mig endelig hvad I tror.

maxresdefault

The O.A (Kan ses på Netflix)

De af jer, som har planer om at bruge HELE dagen på sofaen, burde virkelig tage en O.A-maraton. Det er Netflix’s helt nye serie og den består kun af 8 afsnit. Den fangede mig lige fra det første sekund og formår virkelig at holde spændingen og mystikken, hele vejen igennem og i hvert eneste afsnit. Plottet fanger man forholdsvis hurtigt: en ung kvinde dukker op efter at have været forsvundet i 7 år. Da hun forsvandt var hun blind, men nu kan hun pludselig se igen. Hun vil også kun omtales som The O.A og har nogle meget mærkelige ar på ryggen. Hvad kan der dog være sket i mellemtiden?

ny-woody-allen-film-blue-jasmin-har-premiere-i-dag-2366-2366

Blue Jasmine (Kan ses på Netflix)

Jeg elsker samtlige film, som Woody Allen har lavet. De er alle totalt simple, let-spiselige og lige til at gå til. Samtidig indeholder de de fineste tematikker og har sådan en feel-good-vibe over sig. Min favorit er nok Blue Jasmine. Den handler om to søstre, hvor den ene har levet et rigt liv i overklassen i New York, mens den anden lever et low-key-boheme-liv i San Francisco med en del almindelige og sociale problemer. Den rige søster bliver forladt af sin mand, som i øvrigt også går konkurs. Hun mister alt hvad hun har og den “fattige” søster er hendes eneste livlinje. Det kommer der meget sjov ud af.

eat-pray-love-movie

Eat Love Pray (Kan ses på Netflix)

Det er vel lidt af en klassiker, men ikke desto mindre, er det en af de film, som man næsten kun kan blive i godt humør af. Den har den sådan en livsbekræftende vibe over sig og det kan man kun trænge lidt til her d. 1 Januar, hvor humøret godt kan være lidt mærkeligt. Kort fortalt, så handler den om en kvinde (Julia Roberts) som kører lidt træt i sit liv i New York og så kan hun heller ikke helt få det der med kærligheden til at fungere. Hun beslutter sig for at tage et år ud af kalenderen og rejser først til Italien, derefter Indien og til sidst Bali. Der opstår naturligvis konflikter, udfordringer og store oplevelser under vejs. Jeg kan især anbefale den, hvis man har et specielt forhold til paradiet, Bali.

header-57e50e93a9791

Divorce (Kan ses på HBO)

Nu siger jeg lige noget, som mange nok ikke er enige i: Jeg er faktisk ikke den helt store fan af Carrie fra Sex and the city og har heller aldrig helt fattet hypen omkring Sara Jessica Parker. Indtil den dag, jeg begyndte at se Divorce. Der vandt hun mit hjerte. Man skal lige igang, men så kan jeg love jer for, at I får et godt grin. Det er en helt genial serie, som er lige til at spise og hvor det hele er alt andet end perfekt. Sara Jessica Parker spiller genialt (og er iført nogle meget inspirerende outfits). Det samme gør den anden hovedrolle, Thomas Haden Church. Det er en af de serier, som kan få mig til at grine højlydt alene. Overskriften siger det meste; den handler om et par der skal skilles og hvilke konflikter, oplevelser og følelser det medfører.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments