HOMEBOUND

img_5003Knit: Storm og Marie (HERE) Jeans: Zara (SIMILAR HERE)

At tage en lang juleferie i det fynske var verdens bedste beslutning og jeg har sjældent nydt fred og ro så meget, som jeg har i løbet af de sidste par dage. Vi er ved at være kommet dertil, hvor jeg ikke kan huske dagene fra hinanden og jeg har helt mistet overblikket over ugedage. Men er det ikke altid sådan mellem jul og nytår? Jeg tænker i hvert fald altid i datoer frem for ugedage.

Hvor skørt det end måtte lyde, så kunne jeg sagtens bruge en uge mere, på den her måde. Jeg begynder selvfølgelig at savne mine venner lidt, men ellers går dagene bare med løbeture i skoven, gåture ved vandet, serie-kigning, madlavning og den slags. Med alderen bliver jeg mere og mere afhængig af at være tæt på naturen. Måske det handler om, at jeg er vokset op midt i den og kun et stenkast fra vandkanten. Faktisk præcis den vandkant I ser på billederne.

Og appropos billederne, så er de skudt i dag, hvor vejret viste sig fra sin smukkeste side. Ja, nærmest forårsagtigt. Jeg havde selvfølgelig en jakke på inden vi skød billederne, men når det så er sagt, så var det ikke sport koldt. Derudover ville jeg også gerne lige vise jer min nye strik fra Storm og Marie, som de var så søde at sende til mig i julegave. Måske de havde luret, at jeg har et ret godt forhold til modellen, som jeg også har i pink og i lyseblå.

Jeg strækker juleferien så langt jeg kan og bliver på Fyn til fredag morgen. Nytår skal jeg trods alt fejre derhjemme.

Kan I have en skøn aften <3

img_5070

img_4930

img_5065

img_4919

img_5072

img_4995

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments