12 JULEGAVE IDÈER TIL DIN SØSTER ELLER VENINDE

12 JULEGAVE IDÈER TIL DIN SØSTER ELLER VENINDE 1

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE 12. HERE

Er der andre end mig, som er sent ude med julegaverne? Faktisk har jeg ikke købt en eneste endnu. Eller jo, èn har jeg købt, men det er også det. Nu er jeg heldigvis i den “heldige” situation, at jeg heller ikke skal købe specielt mange. Som I nok ved, er vi en lille bitte familie, så det er kun min mor, far, nevøer og ikke mindst søster, som skal have.

Sidstnævne er nok den sjoveste at købe til, for hendes ønsker minder ret meget om mine egne og jeg ved ikke med jer, men jeg synes altid at det er lidt sjovere at købe en gave, hvis det er noget man gerne selv vil have. Så får man ligesom også hele den der shoppingrus (eller hvad det nu hedder) med 😉

Mine veninder er jeg ikke på gave med i år, men hvis jeg var, så havde nok endt med at klikke et par ting fra collagen hjem. Der skulle gerne være lidt til enhver prisklasse, smag og behag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments