JULEGAVEIDÈER TIL MOR

Det er blevet tid til næste kapitel i min lille julegavefølgeton. Tidligere på ugen handlede det om gode idèer til ønskelisten, hvis man skulle være i den heldige situation, ikke at mangle noget.

I dag skal det handle om gode gaveidèer til mødre. Nu er “mor” selvfølgelig et vidt begreb og de findes i mange aldre, typer og former. Jeg har naturligvis taget udgangspunkt i min egen mor-type, som er en skøn kvinde midt i 50erne. Således kan gaveidèerne også bruges til ens moster, faster, tante og måske endda mormor, til de helt unge af jer.
mor

Toilettaske fra Noa Noa: En ny toilettaske er lidt sådan en ting, som de fleste nok kan bruge. Der er så mange fine på markedet, men lige den her, har altså noget ekstra lækkert over sig.

Nametag-vedhæng fra HVISK: En sød og fin gave, med et hav af muligheder. Man kan jo både tage udgangspunkt i hendes eget navn, i dit, dine søskendes, jeres hund, dine børns osv.

Delikatesser fra Nicolas Vahè: Delikatesser går man bare aldrig galt i byen med og når de kommer i en så pæn indpakning som Nicolas Vahè’s, så kan det næsten kun blive en succes.

Kjole fra Gina Tricot: De fleste mødre kan vel bruge en pæn kjole, ikke sandt?

Bog af Ulla Terkelsen: De fleste kvinder er nok fascinerede af den gode gamle Ulla, på den ene eller anden måde. Man kan i hvert fald ikke komme uden om, at hun har levet et anderledes og meget spændende liv. Det kan der næsten kun være kommet en god bog ud af.

Iphone-cover fra Odd Molly: De fleste mødre har nok efterhånden fået sig en smartphone og så vil sådan et fint cover, helt sikkert bringe glæde. Min mor er i hvert fald ofte mere begravet i telefonen end mig og hun både snapper, instagrammer og hashtagger.

Clutch fra By Malene Birger: Til den stilbevidste mor-type.

Kurv fra Ferm Living: Ferm Living er mega pænt og den slags, som mange mødre kan lide. Sådan en fin opbevaringskurv kan bruges til alt fra tæpper eller vasketøj til opbevaring af garn.

Hårprodukter fra Davines: Den perfekte gave til kvinden der har alt. Og skulle hun allerede have en god shampoo, så pynter de også på badeværelset og sådan en fin indpakning, kan næsten kun bringe glæde.

Indeholder affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments