POSTKORT FRA PARADIS & REJSETANKER

img_1245Hola chicas! Her får I lige lidt mere fotospam fra Thailand. Tænk engang, at vi skriver 1. December i dag. Det er slet ikke til at forstå og korte, mørke og grå dage føles så uendeligt lang væk hernede. Sådan har jeg det altid, når jeg rejser i årstider og jeg glæder mig ærligt talt ikke til at komme tilbage vinteren.

Det her er faktisk min fjerde gang i sydøstasien i år og alle gange jeg har været her, har jeg leget meget alvorligt med tanken om at flytte herud i en lille periode. Ikke noget permanent – bare et par måneder, mens Danmark er koldt og mørkt. Aller mest er det nok Bali, der lokker. Når jeg er herude virker det så simpelt og nemt, men så snart jeg er tilbage, bliver det et uoverskueligt projekt. På den anden side, så er jeg jo i den heldige situation, at jeg mere eller mindre kan arbejde over hele verden, så hvis jeg nogensinde skal gøre det, så skal det jo nok være nu. Er der mon nogen af jer der har prøvet det? Og er det overhovedet noget I vil gide at læse om her på bloggen? Temaet herinde vil jo tage en lille drejning, af naturlige årsager.

Alle omkring mig siger, at det ville være genialt indhold, men jeg husker, fra den periode jeg boede i Berlin, at det kunne være lidt svært at holde fast i læserne. Det er bare som om, at interessen bliver lidt mindre, når de relaterbare ting også bliver det. Kan I følge mig? Eller er I helt uenige?

img_1227Derudover, så har vi det altså ret lækkert herude. Enormt lækkert, faktisk. I morgen har vi været her i en uge og på èn måde føles det som evigheder siden vi ankom og på en anden måde føles det som om, at det var i går.

Dagene begynder at ligne hinanden og vi bruger primært tiden på at udforske området, spise fantastisk mad og snakke, snakke, snakke. Med de her piger løber man aldrig tør for samtaleemner. Vi har stadig 3 dage tilbage og jeg vil gøre alt for at suge solen og varmen til mig. Og ikke mindst drikke en masse kokosvand.

Faktisk tror jeg, at kokosvand bliver det sværeste at undvære, når jeg engang kommer hjem til Danmark. Jeg overdriver vist ikke hvis jeg siger, at jeg har drukket mere af det, end almindeligt vand de sidste par dage 😉

img_1045Udsigten fra Hotel Cassia, hvor vi bor

img_1036De bedste rejsemakkere og i en fantastisk solnedgang

img_1106Da det blev tid til noget andet end Pad Thai

img_1187Strandhår og en lyserød drøm fra Stom & Maries kommende kollektion

img_1201Scrunchie fra &Copenhagen

img_1074Sæt fra Stig P SS17

img_1097A Coconut a day <3

img_1286Skjorte fra Malene Hocke

img_0801

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments