LIFE IN COLORS

img_0851Adlinks: T-shirt: Adidas @ ASOS (HERE) Shorts: Levis (SIMILAR PAIR HERE) Shoes: Gardenia SS17 Earrings: Pieces @ ASOS (HERE)

Indlægget er sponsoreret af ASOS

Jeg bliver simpelthen et mere lykkeligt menneske, når jeg er omgivet af farver – længere er den ikke og dem er der heldigvis mange af hernede. Området vi bor i hernede, er en slags lille reservat for en masse lækre hoteller og faktisk har vi slet ikke forladt det endnu. Lidt pineligt, nu hvor vi rent faktisk er rejst helt om på den anden side af jorden 😉 Det laver vi om på i dag, hvor vi tager ud og kigger lidt på det lokale og forhåbentlig finder nogle spændende butikker.

Billederne her er fra i morges, hvor jeg var hoppet i to af de ting, som var med i den store ASOS-levering, jeg lige nåede at modtage inden jeg rejste. Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at t-shirten skulle være min, da jeg så den. Sporty, cropped og lyserød. Hvad mere kan man bede om? Hvis man ikke lige er i t-shirt-humør, så findes den også i den pæneste kjole. Den var jeg også lige ved at klikke hjem, men kom frem til, at det nok var lige i overkanten. Ved nærmere eftertanke så tror jeg måske, at jeg kommer til at fortryde en smule, så snart jeg kommer tilbage i kulden.

Øreringene kom primært med, fordi de nærmest ikke koster noget, men jeg er blevet SÅ glad for dem og hver eneste gang jeg har haft dem på, har de modtaget så mange fine komplimenter.

img_0913

img_0884

img_0860

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments