HELLO FROM PARADISE

img_0524Shirt from Rails

Hej fra den anden side af verden. Nærmere bestemt, Phuket i Thailand. Kat, Emily og jeg landede i går efter en helt smertefri rejse. Nok den nemmeste, jeg længe har været på. Jeg sov mere eller mindre 7-8 timer i flyet og så er 11 timer altså pludselig ikke så slemt 😉

Da vi ankom i lufthavnen blev vi genforenet med Ricky, som var rejst fra Singapore. Som altid var det sådan et glædeligt gensyn. Efterfølgende tjekkede vi ind på Banyan Tree, som nok er et af de lækreste hoteller, jeg længe har boet på. Det er nærmest et lille lyserødt paradis, omgivet af grøn natur og palmer. Desværre skal vi kune være her i to overnatninger, men hvis det næste hotel bare er halvt så godt, så klager jeg bestemt ikke.

I går spiste vi på deres restaurant, som var en tre retters autentisk thai-fest. Efter et døgn med fly og lufthavnsmad, kunne jeg ikke have været mere lykkelig 🙂

Dagen i dag skal vi bare bruge på hotellet. Vi har aller lidt arbejde der skal klares og lidt jetlag der skal slippes. Life is good <3

img_0562

img_0467

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments