LIDT OM LYSERØD OG 20 GRADER

img_0180T-shirt: Storm & Marie SS17 Jeans: Zara (SIMILAR HERE) Shoes: Gardenia (HERE) Scarf: Malene Hocke

Glædelig lørdag allezusammen <3 Her kommer der lige lidt flere billeder fra en af dagene i Marokko. Jeg har det virkelig vildt over farverne på stolpen i baggrunden og havde lyst til at tage dem med hjem. Det har jeg også gjort i form af et hav af billeder og så pryder den også baggrunden på min telefon 😉 I det hele taget, er Marokko bare lidt af et paradis for en farveglad type 🙂

Det er jo egentlig ikke fordi der er det helt store at sige om mit outfit. Det er mere eller mindre sådan et klassisk jeans and tee-outfit som er helt perfekt til de der 20 grader!! Kan I have en skøn lørdag derude. Tjek lige ind igen senere, hvor jeg deler en lille video, fra den dag, vi skød kampagnebillederne til Gardenia-samarbejdet.

img_0210

img_0207

img_0176

img_0212

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments