HEJ FRA MAROKKO & LIDT OM EN STOR UDFORDRING

img_9919Suit: Storm & Marie SS17 Shoes: Gardenia SS17

Hej alle zusammen! Så kommer der langt om længe lige en lille hilsen her fra Marokko. Noget senere, end hvad jeg havde forventet, men vi er desværre udsat for noget så forfærdeligt, som ualmindelig dårligt internet 😉 40 bloggere, samlet på et hotel, hvor nettet mere eller mindre ikke virker. Kan I se det for jer? Hahaha..

Når det så er sagt, så er Marokko både varm, fyldt med sol og mindst lige så farverig, som jeg havde forventet. Jeg er afsted med søde mennesker og stemningen er god, selvom det på mange måder føles lidt som en kamp mod tiden, fordi programmet er presset.

Jeg ved jo godt, at I nok overlever fint, hvis der er lidt stille herinde et par dage og 99% af jer, har sikkert ikke engang bemærket dagens stilhed. Det er med sikkerhed kun min familie 😉 Men det stresser mig alligevel lidt og pt. vil jeg ønske, at jeg havde været mega sej og forberedt en masse indlæg, så jeg ikke skulle tænke på det hernede.

Men husk at I skal følge med på snappen (Miekirstine) hvor jeg opdaterer løbende. Der kan altså komme mange sjove situationer ud af at rejse som en helt stor flok på 40 mennesker og jeg har på mange måder lidt ondt af vores guide 😉

Kan I have en skøn aften derhjemme. Jeg tjekker ind igen lige pludselig <3

img_0001

img_9965

img_9923

img_9980

img_9983

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments