LIDT OM DE NÆSTE EVENTYR

travelAdlinks: Clutch: By Malene Birger Sko: Gardenia SS17 Neglelakker: Essie Rejsemappe: & Other Stories Tørklæde: Malene Hocke Sovemaske: ELLOS Rejsebalsam: Maria Nila

Glædelig lørdag, alle zusammen <3 Min dag er startet forholdsvis tidligt, for jeg havde en del ting der lige skulle klares, inden jeg tager hul på et par uger, som på alle måder, står i rejsernes tegn. Min kuffert er pakket og om ganske få timer, smutter jeg mod lufthavnen og sætter kursen mod Marokko. Nærmere bestemt Agadir.

Jeg skal derned på en pressetur sammen med en masse andre bloggere. Jeg er ret spændt på at se, hvem der præcis skal med og jeg er sikker på, at det nok skal blive nogle hektiske, men også vildt sjove dage. Mest af alt, glæder jeg mig til at besøge Marokko. Jeg har aldrig været der før, men har hørt så mange gode ting. At temperaturerne er på den pæne side af de 20 grader, gør bestemt ikke min begejstring mindre 🙂

Jeg kommer tilbage til København på onsdag, men kun for en meget kort bemærkning. Om fredagen går turen nemlig til Thailand og det glæder jeg mig ekstra meget til. Især fordi, jeg skal derned med nogle af dem, som jeg aller bedst kan lide. Mere om det når vi nærmer os 🙂

Nu gælder det Marokko og husk at I naturligvis kan følge med på Snappen (Miekirstine) og Insta. Jeg tjekker ind igen senere med en omgang Saved Items og selvom jeg er væk fra mine faste rammer, så bliver der selvfølgelig ikke stille herinde. Jeg har så mange ting at dele med jer over de næste par dage.

Kan I have en skøn lørdag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments