PYJAMAS PERFECTION

img_0188Pyjamas from ELLOS

Indlægget er sponsoreret af ELLOS

Når det er gråt, mørkt, koldt og blæsende udenfor, så er der kun èn slags tøj, jeg har lyst til at iføre mig. Det er selvfølgelig homewear – eller nattøj om man vil, som jeg snakker om. Jeg indrømmer også gerne, at det første jeg gør, når jeg kommer hjem fra en lang dag er at sætte håret op i en knold og hoppe i hyggetøjet. Mon ikke vi er mange, der har den tradition?

Den slags tøj må jo også gerne være pænt, ikke sandt? Og derfor kunne jeg simpelthen heller ikke holde mig tilbage, da jeg så denne fine fine natkjole henne hos ELLOS. Kjolen i sig selv er virkelig fin, men jeg kunne altså heller ikke stå for den lille pose og sovemaske, der følger med. Det er jo ret ideelt, når man også rejser meget.

En sovemaske er et musthave i min kuffert, for jeg lider ofte af søvnproblemer og de bliver ikke mindre, når jeg ligger i en anden seng end min egen. Jeg skal snart til at pakke kufferten til mine kommende rejser og den skal selvfølgelig med. Er man ikke kjoletypen, så findes den også som pyjamas, med skjorte og bukser.

Kan I have en skøn aften derude <3

img_0084-1

img_0182

img_0111

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments