GLIMT FRA EN OVERRASKENDE RAR WEEKEND

Den netop overståede weekend, var en rigtig god en af slagsen. Virkelig god faktisk og det havde jeg slet ikke forventet. Som de fleste andre, så elsker jeg også weekender, men faktisk holder jeg mere af hverdagen. Det skyldes nok, at jeg trives bedst, når der er gang i den og fart over feltet. Jeg tror dog også,  at det handler om, at jeg bor alene og har nået en alder, hvor mange af mine venner har faste kærester og familie og bruger weekenderne på at pleje de relationer. Nu kommer jeg hurtigt til at lyde som den ensomme kattedame – det er jeg bestemt ikke og ved nærmere eftertanke, så er jeg jo selv sådan en, som bruger langt de fleste weekender sammen med min familie.

Som I nok ved, så bor mine forældre på Fyn og jeg er forholdsvis flittig, når det kommer til at besøge dem. Så snart jeg har en weekend fri, så smutter jeg derhen eller de kommer her, men det kunne ikke lade sig gøre i denne omgang, pga. nogle praktiske ting. Jeg arbejdede også på at tage en miniferie i min yndlingsby, Århus, men der var også nogle ting, som ikke lige kunne flaske sig.

Jeg brugte starten af ugen på at at stresse lidt over, at min weekend så ud til at blive en ret kedelig og ensom en af slagsen. Skulle jeg virkelig sidde hjemme, alene, både fredag og lørdag? Det er jeg altså ikke helt gammel nok til at nyde endnu 😉 Heldigvis endte min weekend på ingen måde med at blive ensom. Tværtimod har jeg fået set en masse mennesker, hygget, arbejdet, spist godt, slappet af og sovet.

Næste gang, jeg går en weekend uden planer i møde, så vil jeg huske tilbage på denne, som bestemt har lært mig, at det er helt okay at skrue lidt ned for tempoet, at man ikke behøver at have det hele planlagt og at jeg selvfølgelig aldrig vil blive efterladt helt alene 😉

Her er et par glimt og små fortællinger <3
weekend1

  • Jeg har haft god tid til at hygge i min nye natkjole fra ELLOS. Den fortæller jeg mere om i morgen.
  • Fredag (den tæller altså også for weekend) startede jeg morgenmad og hygge hos Stom & Marie. Jeg fik et lille kig på deres kommende kollektion og I kan næsten selv gætte, hvordan jeg har det med farvekombinationen 😉
  • Sidst på eftermiddagen tog jeg til fødselsdag hos 9PR – drak tre glas vin, blev lidt tipsy, købte take away på vej hjem og tilbragte resten af aftenen i sofaen med sæsonpræmiere på The Affair.

weekend2

  • Lørdag lå der en lille pakke i min postkasse. Den indeholdt en Dritkul T-shirt fra Word.Collection. Nogen har vist luret, hvordan jeg har det med SKAM 😉
  • Jeg har drømt om den fantastiske Bomber, som bl.a er en del af Stom & Marie’s SS17 kollektion. I var flere på snappen, som gerne ville vide hvornår den kommer i butikkerne. Det skulle den meget gerne gøre i begyndelsen af det nye år 🙂

weekend4

  • Jeg har bagt en portion af mine kikærtekiks. Jeg havde helt glemt for godt de smager.
  • Jeg har langt om længe haft tid til at kigge i min nyeste kogebog – food in a Jar. Den er fyldt med SÅ mange lækre, sunde og simple opskrifter.
  • Lørdag eftermiddag mødtes jeg med min veninde, Maria. Vi drak en øl og catchede op på livet. Vi kender hinanden fra Berlin, hvor vi boede sammen og lige siden, har vi været veninder. Det bedste af det hele er, at hun netop har fået en lejlighed meget tæt på min, så nu bliver vi “næsten” roomies igen.
  • Om aftenen kørte jeg hjem til min søster, kyssede mine nevøer godnat, lavede mad og hyggede til omkring midnat.

weekend3Søndag aften peakede det hele. Der tog jeg nemlig ud og spiste med min rigtig gode veninde, Kassia. Hun bor også alene og synes også, at søndage kan være lidt sløve og kedelige. Det kan man jo kun selv ændre på, så det gjorde vi.

Som jeg har gjort en del gange efterhånden, bookede vi et bord på Early Bird. ELSKER virkelig deres koncept. De samarbejder med en masse restauranter, som skærer 1/3 af prisen på de borde, de ikke har udsolgt den pågældende aften. Det eneste man skal gøre er, at booke gennem Early Bird – og så skal man selvfølgelig også stå lidt tidligt op, hvis man vil have fat i et af de populære steder 😉 Oftest er der tre eller flere retter inkluderet i prisen. Slet ikke dumt.

Vi er begge ret glade for Indisk, så vi endte på Bindia på Østerbro. Det var AMAZING og klart noget af det bedste indiske mad, jeg længe har smagt. Tre retter for 166 kr. Det kalder jeg altså et fund til prisen. Når det så er sagt, så var det altså ikke nemt at beslutte hvor vi skulle tage hen, for der var kommet så mange nye restauranter til, siden sidste gang, jeg prøvede konceptet.

Det der så ud til at skulle være en kedelig og sløv weekend, endte faktisk med at blive en af de bedste, jeg længe har haft, fyldt med gode mennesker, hyggelige stunder og fantastisk mad. Håber også, at jeres har været fin <3 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments