KAN VI TALE LIDT OM #8

giphy

  • At TopGunn ikke kun laver verdens mest irriterende musik, men nu også nærmer sig trump-stadiet, når det kommer til dumhed!
  • At den tredje sæson af SKAM indtil nu, har overgået alle forventning og næsten overgår sæson 2.
  • Hvor meget man godt gad at have Isak som lillebror. Jeg vil så gerne beskytte ham, holde om ham og fortælle, at livet ikke bliver ved med at være så hårdt.
  • At min snak om SKAM herinde snart begynder at tage overhånd.
  • At Chris og jeg har fået billetter til The Weeknd-koncerten i Februar. Jeg har også kun ventet på at det skulle ske i små fem år.
  • At den her t-shirt, er en af de fineste simple t-shirts, jeg længe har set. Farven er på alle måder helt spot on.
  • Hvor svært det faktisk er at finde pæne og forede sko. Pæne på den måde, at man også kan have dem på, hvis man f. eks skal ud og spise. Her går det nok ikke med mine elskede Ugg’s. De her er er mit bedste bud og måske også de her.
  • At der er præsidentvalg om 2 dage og det bliver så ualmindelig spændende. Hvis jeg havde alt tid i verden, så havde slugt hele den første sæson af House Of Cards inden – bare for at komme in the mood.
  • At det bliver mørkt før kl. 17 de næste 5 måneder (!!!!) Eller nej, det skal vi faktisk slet ikke snakke om.
  • At Fransk Polynesien må være det vildeste sted. Pt. er det nummer 1 over min rejsegoals og jeg har virkelig brugt lang tid på at google billeder af forskellige øer. Er der mon nogen af jer, der har været der?
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments