SØNDAG MORGEN I VIDUNERLIGE OMGIVELSER

img_8521Adlinks: Knit: Modstöm (IN WHITE HERE) Jeans: Monki (SIMILAR PAIR HERE) Shoes: Gardenia (HERE) Scarf: Malene Hocke

Tænkt engang, hvis man kunne tilbringe hver eneste søndag morgen i så fine omgivelser. Som jeg vist også fik nævnt i går, så er vi tjekket ind på det smukkeste hotel, eller nok nærmere et bed & breakfast-sted. Her er så fint, at jeg har lyst til at tage billeder af alt. For slet ikke at tale om det fantastiske lysindfald.

Indtil nu, er dagen i dag forløbet i et meget stille og klassisk søndagstempo. Vi har sovet længe, arbejdet, set byen, drukket kaffe og arbejdet lidt mere. Her er alt lukket om søndagen, så det er desværre ikke blevet til så meget shopping. Det kunne ellers være rart, for Bruxelles har virkelig meget at byde på, på den front.

I aften skal vi have en afskedsmiddag på en lækker restaurant og i morgen eftermiddag, går turen hjem mod København. Det bliver liiiiidt presset at komme hjem, for næste uges program, er virkelig tæt-pakket. Udover flere aftaler, er der også et par møder, pressedage og ikke mindst lanceringsfesten af Society B. Jeg holder tungen lige i munden og nyder de sidste timer i stilhed, inden realiteten rammer.

Kan I have en skøn aften <3

img_8590

img_8597

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments