BLÅ OG GRÅ I ANTWERPEN

img_8372Adlinks: Coat: Modstöm (HERE) Knit: 2NDDAY Skirt: Stom & Marie (HERE) Boots: Gardenia (SIMILAR HERE) Collar: ASOS (HERE) Hat: Gina Tricot (HERE) Bag: Balenciaga (HERE

Selvom Antwerpen bød os velkommen i silende regn, så valgte den heldigvis at vise sig fra sin smukkeste side i går. Vi blev beriget med det dejligste solskin og milde efterårstemperaturer. Det er simpelthen den fineste by og jeg har taget så mange billeder, som jeg glæder mig til at dele med jer. Hvis I planlægger en lille getaway til en europæisk storby i den nærmeste fremtid, så lov mig at I overvejer Antwerpen. Personligt synes jeg, at den har langt flere ting at byde på, end Berlin eller London.

I dag går turen videre til Bruxelles, hvor vi skal tilbringe de næste par dage. Den husker jeg også, som langt mere fantastisk, end hvad man først lige tror, når man hører navnet. Det er i hvert fald meget mere, end beton og EU-bygninger.

Billederne er fra i går, hvor jeg næsten havde valgt at tage for meget tøj på – men næsten hellere have det lidt for varmt, end lidt for koldt. Ikke sandt?

Kan I have en skøn lørdag aften <3

img_8391

img_8404

img_8373

img_8406

img_8392

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments